Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tom Hardy by si rád zahral Jamesa Bonda
Zdielať na
BOND

Tom Hardy by si rád zahral Jamesa Bonda

Známy herec sa netají tým, že by si rád vyskúšal rolu agenta Jamesa Bonda, najideálnejšie pod režijnou taktovkou Christophera Nolana.

Posledný film o Jamesovi Bondovi, Spectre, ktorý bol pre herca Daniela Craiga ako slávneho agenta 007 už štvrtým filmom v poradí, bol v kinách už viac ako pred rokom. Odvtedy je všetko okolo ďaľšieho pokračovania tejto mimoriadne úspešnej filmovej série zahalené rúškom tajomstva. Dokonca ani nie je jasné, či sa na plátno znovu vráti Daniel Craig, hoci Sony Pictures si najviac želá práve jeho. V súvislosti s nahradením Craiga však už bolo spomenutých mnoho známych hercov. V hre je napríklad aj herec Tom Hardy, ktorý sa v nedávnom rozhovore vyjadril aj k téme Jamesa Bonda. Napriek tomu, že bol veľmi tajnostkársky a nechcel nič potvrdzovať, z rozhovoru vysvitlo, že ho rola agenta viac než zaujíma a dokonca priznal, že už aj k nejakej debate ohľadom jeho účinkovania vo filme došlo. V tomto momente sa však zdá, že spoločnosti MGM a Sony v tom majú jasno a pokúsia sa na najnovší film o Jamesovi Bondovi dotiahnuť stálicu posledných rokov, Daniela Craiga. Napriek tomu posledné informácie napovedajú, že sa tak nemusí stať. 25. film o agentovi 007 by sa mal nakrúcať tento rok, premiéra je naplánovaná na október 2018. Všetky ostatné podrobnosti ohľadom filmu sú momentálne vo hviezdach.

V súvislosti s novým Bondom sa však hovorí aj o ďalších menách. Zoznam zahŕňa také hviezdy ako napríklad Tom Hiddleston, Idris Elba, Michael Fassbender, Jamie Bell, Henry Cavill alebo Aidan Turner. Každé z mien, zdá sa, na prvý pohľad spĺňa všetky hlavné predpoklady pre rolu Jamesa Bonda. Rozhodne však k nim môžeme zaradiť aj Toma Hardyho, ktorý dokonale zvláda akčné scény a v obleku vyzerá viac než výborne.

Takisto otázka obsadenia režisérskej stoličky ostáva pre túto chvíľu otvorená. Jedno je isté, Sam Mendes, režisér posledných dvoch mimoriadne úspešných bondoviek Skyfall a Spectre, sa už réžie neujme. Tom Hardy v rozhovore spomenul, že už má aj predstavu, kto by mohol Mendesa v nadchádzajúcom filme nahradiť. Reč bola o Christopherovi Nolanovi, s ktorým Hardy spolupracoval na viacerých projektoch ako napríklad Počiatok (Inception) a Návrat Temného rytiera (The Dark Knight Rises), či v tohtoročnom premiérovanom filme Dunkirk. Na pľaci by teda mohla medzi nimi fungovať tá správna chémia. A Nolan sa taktiež netají tým, že má pre bondovky špeciálnu slabosť. Takže ktovie, ako to nakoniec celé dopadne. Isté je, že by mnoho fanúšikov veľmi zaujímalo, ako by sa úlohy agenta Jamesa Bonda zhostil práve Tom Hardy.

Zdielať na