Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Do našich kín prichádza česká romantická komédia Miluji tě modře
Zdielať na
Novinky

Do našich kín prichádza česká romantická komédia Miluji tě modře

Zdroj: Magic Box Slovakia

Tvorcovia filmu stavili na novú generáciu českých hercov. V hlavných úlohách sa totiž objavia Václav Jílek a Denisa Nesvačilová. O hudbu sa však postarala držiteľka Oscara za film Once, Markéta Irglová.

Trailer k filmu:

Film rozpráva príbeh mladého maliara Dávida, ktorý žije pod jednou strechou s matkou posadnutou jogou. Má otca záletníka, ktorý ho neustále zásobuje osvedčenými radami, ako dobýjať ženy. Osud mu navyše čerstvo nadelí výpoveď z práce v Národnej galérii. Jedného dňa zazrie vo výklade aranžérku Terezu, do ktorej sa na prvý pohľad zamiluje. Ibaže Tereza má priateľa Igora, artistu a hlavne žiarlivca, ktorý vie dobre narábať s nožmi. Aj napriek tomu sa Dávid zo všetkých síl snaží Terezu zaujať. Zdá sa, že sa mu to aj podarilo, ale jedného dňa Tereza záhadne zmizne.

Réžie sa ujal skúsený režisér romantických komédií Miloslav Šmídmajer. Okrem Václava Jílka (maliar Dávid) a Denisy Nesvačilovej (Tereza) sa v ďalśích úlohách objavia aj známejší herci ako Taťjana Medvecká (matka jogínka), Vladimír Kratina (bohémsky otec) či Marek Vašut.

Film Milujitě modře si môžete v našich kinách pozrieť už od 26.1.

Zdielať na

Najčítanejšie