Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Divoká babská jazda je v prvom rade film o kamarátkach, ktoré by pre vás spravili čokoľvek...
Zdielať na
PREMIÉRY

Divoká babská jazda je v prvom rade film o kamarátkach, ktoré by pre vás spravili čokoľvek...

Zdroj: itafilm.sk

Už tento štvrtok štartuje v našich kinách bláznivá komédia Divoká babská jazda! Päť bývalých spolužiačok sa po rokoch stretáva, aby oslávili rozlúčku so slobodou jednej z nich. Párty sa však rýchlo zvrtne, keď nešťastnou náhodou zabijú striptéra.

Môže sa zdať, že ide o film o kamarátkach, ktoré zažijú neobyčajnú rozlúčku so slobodou plnú šialeností, no v skutočnosti je to film o priateľstve,” hovorí Scarlett Johansson, ktorá má Divokej babskej jazde možnosť ukázať svoju komediálnu stránku.Pod povrchom tejto divokej komédie pre dospelých sa skrýva veľmi nežný film o kamarátstve.

Divoká babská jazda

Divoká babská jazda

itafilm.sk

​Režisérka, scenáristka a producentka filmu, Lucia Aniello hovorí, že film inšpirovali jej vlastné
priateľstvá, ktoré sa v priebehu rokov zmenili. Okrem iného je Divoká babská jazda za posledných 20 rokov prvou blockbusterovou komédiou pre dospelých, ktorú režírovala žena. Vďaka tomu má film jedinečný pohľad na vec. „Je jasné, že komédií rozprávaných zo ženskej perspektívy bolo nakrútených veľa,“ hovorí Aniello. „Nemám nič proti komédiám pre dospelých od mužských režisérov - no mám pocit, že autentický ženský pohľad ukáže postavy v oveľa vierohodnejšej polohe.“​

Chcela som natočiť film, ktorý vás donúti vziať svoje kamošky do kina a zasmiať sa spolu, no tiež som chcela, aby si ho rovnako užil aj váš frajer, manžel či kamarát,“ pokračuje Aniello. „Absolútne verím, že sa vďaka nemu diváci trocha viac zamyslia nad ľuďmi vo vlastnom živote, možno nad ľuďmi vo svojej minulosti, s ktorými si už nie sú tak blízki - a snáď sa s nimi kvôli filmu opäť spoja. Divoká babská jazda je určite viac o tom - o ľuďoch, ktorí by pre vás spravili čokoľvek - ako o mŕtvole."

A kto si zahral okrem Scarlett Johansson v hlavných úlohách?

KATE McKINNON (Pippa)
Komička Kate McKinnon je už šesť rokov stálicou najznámejšej americkej skeč-šou Saturday
Night Live, v ktorej paroduje svetové celebrity ako Hillary Clinton, Justina Biebera či Ellen
DeGeneres. Jej veľkou filmovou premiérou bol minuloročný hit režiséra Paula Feiga Krotitelia

duchov.

JILLIAN BELL (Alice)
Jillian Bell, predstaviteľka Alice, má so striptérmi na na filmovom plátne skúsenosti - pozornosť
upútala ako záporáčka, proti ktorej stáli Jonah Hill a Channing Tatum v komédií 22 Jump Street. Ďalej sa predstavila s Jackom Blackom v dobrodružnej rodinnej komédii Husia koža či v komédii The Night Before.

Jillian Bell

Jillian Bell

itafilm.sk

​ZOË KRAVITZ (Blair)

Dcéra speváka Lennyho Kravitza a herečky Lisy Bonet má napriek mladému veku s veľkými štúdiovými blockbustrami mnoho skúseností. Svoj talent ukázala v komiksovke X-Men: Prvá trieda, v indie komédií It’s Kind of a Funny Story či megahite Mad Max: Zbesilá cesta.

Zoe Kravitz

Zoe Kravitz

itafilm.sk

ILANA GLAZER (Frankie)
Ilana Glazer je jednou z tvorivých osobností za oceňovanou šou Broad City televízie Comedy
Central.

Ilana Glazer

Ilana Glazer

itafilm.sk

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie