Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Nový agent 007 je známy: Nebude to muž!
Zdielať na

Nový agent 007 je známy: Nebude to muž!

Daniel Craig sa síce vrátil do úlohy Jamesa Bonda v pripravovanej 25. bondovke, no po úniku informácií z nakrúcania, novým agentom 007 bude niekto úplne iný.

Niekto zo štábu novej bondovky si koleduje o poriadny problém, prezradil totiž najväčšie tajomstvo, ktoré film ukrýval. Snímka sa údajne bude začínať na Jamajke, kde si James Bond užíva svoj vytúžený dôchodok. Do akcie ho však doženie nový záporák a v tom prichádza na scénu nový agent 007.

Hrať ho bude britská herečka Lashana Lynch. Práve jej postava Nomi preberie v M16 známy kód 007. Lashanu môžete poznať aj napríklad z komiksovky Captain Marvel. 

themuse.jezebel.com

Nad novým Bondom sa rozmýšľalo už dlho, nakoľko Daniel Craig ešte v roku 2015 prehlásil, že by si radšej zlomil obe zápästia, ako ho hrať znova. V roku 2017 však potvrdil, že tohto agenta bude hrať znova, no následne na to snímku opustil jej režisér Danny Boyle, pre nezhody ohľadom scenára. Nahradil ho Američan Cary Fukunaga a na písanie scenára odporúčal samotný Daniel Craig v súčasnosti ospevovanú scenáristku a herečku Phoebe Waller-Bridge, ktorá je len druhou ženou, ktorá sa podieľala na písaní scenára pre túto franšízu. Producentka Barbara Broccoli minulý rok povedala, že James Bond nikdy nebude žena. To však neznamená, že James Bond a agent 007 nemôžu byť dve rozdielne osoby. 

Súvisiace články