Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Prečo nikdy nepriberie? 5 vecí, ktoré ste netušili o režisérovi a návrhárovi Tomovi Fordovi!
Zdielať na

Prečo nikdy nepriberie? 5 vecí, ktoré ste netušili o režisérovi a návrhárovi Tomovi Fordovi!

Zdroj: wowplus.net

Okrem toho, že sa Tom Ford venuje mužskej a ženskej móde, vo filmovom svete sa tiež nestratí. Natočil filmy Single man a Nočné zvieratá. Obe snímky zožali veľký úspech. Za Tomom sa však skrýva omnoho viac. Čo o ňom ešte neviete?

1. Je vegán 

"Keď sa pozriete na naše mäso a živočísne produkty zo zdravotného hľadiska, nemal som pocit, že by som ich mal ďalej jesť. Som vegánom už vyše roka," povedal. Táto myšlienka sa presunula aj na mólo, kde Tom sľúbil používať menej ozajstnej kožušiny a nahradil ju falošnou. Dáva si však pozor, aby nebol prezentovaný ako úplný vegán. "Sem-tam zhreším s pečivom," priznal. 

gq.com

2. Preháňa to s kúpaním 

Tom miluje kúpanie vo vani. Prvý raz si ju cez deň napustí už o 4:30 ráno. To je čas, keď sa prebúdza. Potom pokračuje o 9:15, po cvičení. Ďalšie dve kúpania absolvuje o 18:00 a 22:30. "Často ležím vo vani pol hodinu a rozmýšľam nad rôznymi vecami," prezradil. Priznajme si, každý z nás to občas robí, no kto má čas kúpať sa štyrikrát za deň? 

3. Nikdy nepriberie 

Každý deň, pred tým, než sa okúpe sa tento 56-ročný režisér a návrhár odváži. Keď priberiem viac ako kilo, nasledujúce 2-3 dni jem iba zeleninu, kým sa mi váha znova neupraví. "Vážim rovnako, ako keď som mal 33 rokov. Samozrejme, že aj cvičím. Je to mix pilatesu, 30-45 minút kardia a pol hodina cvičenia s vlastnou váhou. Niekedy však úplne poruším svoju diétu, keď si o desiatej večer dám donut," povedal Tom. 

ealestate.com.au

4. Netelefonuje

"Nenosím so sebou môj telefón, pretože nenávidím telefonovanie," priznal. Väčšinu času používa tablet, laptop, cez ktorý skypuje a mobil používa len ako fotoaparát. "V núdzi by som samozrejme použil telefón, ale nie som si istý, aké je moje telefónne číslo," povedal. 

5. Pripravuje vlastnú značku pre starostlivosť o pleť

Tom len prednedávnom priznal, že pripravuje novú kolekciu svojej značky. Pôjde o kozmetiku, ktorá bude zameraná na starostlivosť o pleť. Zatiaľ však nechce nič viac prezradiť. Tento nápad má vraj v hlave už viac ako 2 roky. 

Najčítanejšie