Oblačno
18°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Jennifer Aniston otvorene o deťoch a vzťahoch: Možno mojím poslaním nie je, aby som rodila
Zdielať na

Jennifer Aniston otvorene o deťoch a vzťahoch: Možno mojím poslaním nie je, aby som rodila

Zdroj: grazia.com.au

Jennifer Aniston je milujúcou priateľkou, úspešnou herečkou a má mnoho ďalších tvárí. Medzi ne však nepatrí osamelá žena so zlomeným srdcom.

Po rozvode s hercom Justinom Theroux čelila Aniston veľkému tlaku zo strany médií, ale aj okolia. "Je to šialené. Ľudia majú veľmi mylné predstavy ako napríklad, že si nedokážem udržať muža, odmietam mať dieťa, pretože som sebecká a príliš oddaná svojej kariére, alebo že som smutná a mám zlomené srdce," povedala Jennifer. 

abc7news.com

Poukázala tiež na to, že slobodné, bezdetné ženy v istom veku pre mužov jednoducho neexistujú. "Ženy sú hodnotené na základe ich vzhľadu, oblečenia a povrchných vecí. Keď sa v Hollywoode rozíde pár, je to žena, ktorou je opovrhované. Žena ostáva osamelá a smutná. Je to jej zlyhanie. Kašľať na to. Kedy ste naposledy čítali o rozvedenom, bezdetnom mužovi, ktorého označovali za starého mládenca?" poznamenala. 

"Nikto nevie, čo sa deje za zatvorenými dverami. Nikto neberie do úvahy, aké citlivé to môže byť pre mňa a môjho partnera. Nikto nevie, čím sme si prešli zo zdravotného či emocionálneho hľadiska. Existuje tlak na ženy, aby boli matkami, ak to tak nie je, sú považované za poškodený tovar. Možno mojím poslaním nie je, aby som rodila. Možno mám iné veci, ktoré by som mohla robiť," prehlásila. 

vogue.com.au

Po rozvode to bola najmä Jennifer, ktorú média označovali ako dôvod rozpadu tohto vzťahu. Je však možné, že to tak vôbec nebolo. Napriek tomu, že blízky zdroj prezradil, že rozvod nastal najmä pre to, že Justin je viac orientovaný na New York, zatiaľ čo Jennifer si rada užíva Kaliforniu, mnohí tomu nechceli veriť. 

"Väčšinou sa nad titulkami z bulváru smejem, pretože sú čoraz absurdnejšie. Chcú vyvolať rozruch na verejnosti, no ja sa sústreďujem na svoju prácu, mojich priateľov, zvieratá a ako môžeme urobiť svet lepším miestom. Všetko ostatné je odpad, ktorý sa musí vyhodiť," povedala Jennifer na záver rozhovoru. 

Najčítanejšie