Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herci z filmu Návrat do budúcnosti sa znova stretli! Kto sa najviac zmenil?
Zdielať na

Herci z filmu Návrat do budúcnosti sa znova stretli! Kto sa najviac zmenil?

Zdroj: unilad.co.uk

Herci sa stretli na udalosti pre fanúšikov v Bostone, kde rozdávali podpisy a zúčastnili sa na diskusii. Vyjadrili sa aj k možnému pokračovaniu!

"Štyria starí priatelia sa vrátili z budúcnosti," napísala pod fotografiu na Instagrame Lea Thompson, ktorá vo filmoch hrala mamu Martyho McFlya.

https://www.instagram.com/p/BmUrfRjlTh4/?utm_source=ig_web_copy_link

Hviezdy filmu Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson a Thomas Wilson sa znova stretli, aby potešili nielen svojich fanúšikov, ale aj seba. "Bolo to špeciálne," povedal Christopher Lloyd, ktorý v trilógii hral doktora Browna. Herci sa tiež vyjadrili k možnému pokračovaniu Návratu do budúcnosti.

ew.com

"V podstate si myslím, že Amerika nám hovorí: ‘Poďte do toho! Pokazili ste každú jednu franšízu s pokračovaniami, prečo nie aj túto?’," povedal Thomas Wilson. 

ew.com

Najviac otvorená pokračovaniu je Lea Thompson, ktorá už v minulosti povedala, že by si rada zopakovala svoju úlohu, no nie v blízkom čase. "Počula som, že Robert Zemeckis, ktorý je scenáristom a režisérom tohto filmu, vlastní všetky práva. Pokiaľ nezomrie, nemyslím si, že sa niekedy dočkáme pokračovania. Možno potom sa toho ujme štúdio Universal," povedala. 

Najčítanejšie