Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najatraktívnejšie páry sveta: Hrdinovia Marvelu a ich životné lásky!
Zdielať na

Najatraktívnejšie páry sveta: Hrdinovia Marvelu a ich životné lásky!

Kto sú partnermi známych hercov a herečiek, ktorých poznáme najmä z komiksových snímok?

Ryan Reynolds

Ryan stojí za najzárobkovejším filmom od Marvelu, no Deadpool nebol jediný komiksový film, v ktorom hral. So svojou manželkou, Blake Lively, sa spoznal pri natáčaní snímky Green Lantern. Svoju lásku spečatili v roku 2012 a majú dve krásne dcéry.

celebrityinsider.org

Elizabeth Olsen

Mladšia sestra dvojičiek Mary-Kate a Ashley nám dokázala, že aj ona má na to, aby ju hollywoodske štúdia oslovovali len s tými najlepšími ponukami. Posledných pár rokov chodí Elizabeth so spevákom Robbiem Arnettom. 

brit.co

Zoe Saldana

Jedny z najpopulárnejších a najkomickejších snímok Marvelu sú určite Strážcovia galaxie. V tomto filme hrala aj Zoe, ktorá má so svojím manželom Marcom Peregom troch synov.

ibtimes.co.uk

Paul Bettany

Paul sa po prvý raz ukázal v snímke Avengers: Vek Ultrona, no napriek tomu už mnoho rokov prepožičiaval svoj hlas umelej inteligencii JARVIS. Jeho dlhoročnou manželkou je herečka Jennifer Connelly.

wsj.com

Sophie Turner 

Sophie hrá mladšiu verziu Jean Grey v komiksovke o mutantoch X-men. V skutočnosti je Sophie zasnúbená so spevákom a bývalou Disney hviezdou - Joem Jonasom. 

billboard.com

Hugh Jackman

Asi najznámejší mutant - Wolverine, sa v reálnom živote zoznámil so svojou manželkou ešte v roku 1995, pri natáčaní v Austrálii. Spolu si adoptovali 2 deti. 

today.com

Evan Peters

Quicksilver z X-menov už mnoho rokov randí s herečkou Emmou Roberts. Po roku sa dokonca zasnúbili, no pre problémy s domácim násilím je ich vzťah takmer stále ako na hojdačke. 

usmagazine.com

Robert Downey Jr. 

Filmový Iron Man je manželom filmovej producentky Susan Levin už 13 rokov. Majú spolu jedného syna a jednú dcéru. Po mnohých kolísavých a nefunkčných vzťahoch našiel Robert konečne svoje šťastie. 

pinterest.com

Paul Rudd

Predstaviteľ Ant-mana je od roku 2003 ženatý s Julie Yaeger. Radosť im robí syn Jack a dcéra Darby.

bustle.com

Josh Brolin

Josh hral za veľmi krátky čas pre štúdio Marvel hneď dvoch zloduchov. V Avengeroch to bol Thanos a v pokračovaní Deadpoola zasa Cable. So súčasnou manželkou Kathryn Boyd, ktorú si vzal v roku 2016, momentálne čakajú babätko. 

glamourmagazine.co.uk

Benedict Cumberbatch 

Na svete asi nie je herec, ktorý by stvárnil Doctora Strangea lepšie, ako Benedict. Svoj osobný život nerád rieši na verejnosti. Po tom, čo oznámil zásnuby s kamarátkou, ktorú poznal vyše 20 rokov, boli mnohí prekvapení. 

gephardtdaily.com

Chris Hemsworth 

Prvý film s Chrisom v úlohe Thora vyšiel v roku 2011 a odvtedy je súčasťou sveta Marvel. Chris má za manželku o 7 rokov staršiu, španielsku herečku Elsu Pataky. Pár žije so svojimi deťmi v Austrálii, odkiaľ Chris pochádza. 

ibtimes.com

Najčítanejšie