Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Selena Gomez vyrazila dych svojim fanúšikom! Justin môže ľutovať, že ju opustil!
Zdielať na

Selena Gomez vyrazila dych svojim fanúšikom! Justin môže ľutovať, že ju opustil!

Bez toho, aby Selena k fotkám napísala čo i len slovo, dokazuje, že sa má lepšie ako kedykoľvek predtým.

Po tom, čo sa Justin Bieber zasnúbil len po pár mesiacoch randenia s modelkou Hailey Baldwin, novinári naháňali Selenu a žiadali jej vyjadrenia na túto situáciu. Nedočkali sa však ničoho. Selena si užíva život a vyzerá to tak, že na Justina pomaly, ale isto zabúda. 

footwearnews.com

Napriek tomu, že je Selena najviac sledovanou celebritou na Instagrame, nepridáva svoje príspevky príliš často. Práve preto tieto dve fotografie prekvapili nielen fanúšikov, ale aj Seleniných priateľov ako Amy Schumer či speváčku Juliu Michaels, ktoré jej pod príspevkom nechali povzbudzujúce komentáre. Mnoho ľudí pod fotografie označilo aj samotného Justina Biebera s poznámkami, že môže ľutovať, že opustil ženu, akou je Selena. Podľa jej výrazu na tvári je Justin posledná osoba, ktorou sa chce momentálne zaoberať. Táto fotka sa momentálne páči takmer 10 miliónom užívateľom Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BnfT-aEgRLl/

Prvý príspevok, ktorý Selena po Justinovom zasnúbení pridala, bola reklama na značku Puma, s ktorou má podpísanú zmluvu na 30 miliónov dolárov. V ostatných príspevkoch tiež spomenula, že je teraz zaneprázdnená charitatívnou prácou a hudbou, ktorú aktuálne skladá. 

Najčítanejšie