Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V živote to nemala ľahké, no nevzdáva sa: Olivii Newton-John opäť diagnostikovali zákernú chorobu!
Zdielať na

V živote to nemala ľahké, no nevzdáva sa: Olivii Newton-John opäť diagnostikovali zákernú chorobu!

Zdroj: cbs8.com

Austrálska hviezda len tento mesiac oslávila 70 rokov.

Olivia Newton-John sa v nedeľu dozvedela smutnú správu. Už po tretí raz jej diagnostikovali rakovinu. Tentoraz sa ju rozhodla liečiť modernou medicínou a prírodnými prostriedkami. 

people.com

"V Kalifornii je povolené pestovať určité množstvo rastlín pre vlastné lekárske použitie. Môj manžel mi robí tinktúry. Je ťažké to povedať, no pomáhajú mi pri bolesti," povedala Olivia.

Je šťastná, že žije v Kalifornii a dúfa, že v budúcnosti nebude používanie marihuany v jej rodnej Austrálii protizákonné, ak pôjde o lekárske účely. Zatiaľ ju optimizmus neopúšťa a verí, že chorobu aj tentoraz porazí. 

closerweekly.com

"Verím v toto krásne miesto. Mám úžasného manžela. Mám všetky zvieratá, ktoré zbožňujem. Mám neskutočnú kariéru. Nemám nič, na čo by som sa mohla sťažovať. Môj manžel ma stále podporuje a verím, že to chorobu znova porazím. To je môj cieľ," priznala. 

Olivia to v živote nemala ľahké. Po prvý raz jej diagnostikovali rakovinu prsníka v roku 1992. Jej otec zomrel v ten istý týždeň, tiež na rakovinu. Podstúpila operáciu a 6 mesačnú liečbu. Druhýkrát jej hrčku našli pod ramenom, po menšej autonehode v roku 2013 a jej sestra–Rona, zomrela len mesiac predtým na rakovinu mozgu. 

Najčítanejšie