Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po rokoch vyšla pravda najavo! Toto sú dôvody rozvodu Ryana Reynoldsa a Scarlett Johansson!
Zdielať na

Po rokoch vyšla pravda najavo! Toto sú dôvody rozvodu Ryana Reynoldsa a Scarlett Johansson!

Zdroj: babbletop.com

Pamätáte sa, keď Scarlett a Ryan boli do seba takí zamilovaní, že sa vzali už po roku randenia? Dlho im to nevydržalo a rozchod nasledoval po dvoch rokoch. Obaja boli veľmi tajomní, no po ôsmich rokoch sa konečne dozvedáme, prečo toto manželstvo nefungovalo.

V čase, keď spolu začali chodiť mala Scarlett len 23 rokov, pričom Ryan bol o osem rokov starší. Mnoho ich známych si myslí, že Scarlett nebola pripravená na taký seriózny vzťah. Ryan, ktorý bol ešte pre Scarlett zasnúbený s kanadskou speváčkou Alanis Morisette, pravdepodobne hľadal vo vzťahu so Scarlett niečo vážnejšie.

usmagazine.com

"On je viac tradičný, zatiaľ čo Scarlett je nezávislá," povedal im blízky zdroj. "Obaja majú silnú vôľu a sú tvrdohlaví. Chýbala medzi nimi chémia. Ryan tvrdil, že to znelo ako keby po ňom kričala zakaždým, keď s ním rozprávala," pokračoval. Toto môžu potvrdiť aj ľudia, ktorí pracovali na filme Návrh. Scarlett počas natáčania navštívila Ryana a údajne po ňom kričala tak veľmi, že to bolo počuť po celom pľaci.

popsugar.co.uk

Na druhej strane, hovorí sa, že Ryan sa cítil byť ohrozený Scarlettinou kariérou. "Herectvo je veľmi zvláštnym prostredím, kde spolu dvaja ľudia existujú. Ak herci nemajú úspech, automaticky to spájajú s nepopularitou, s tým, že ich nikto nechce. Manželstvo si vyžaduje veľa práce. To si vyžaduje človeka, ktorý si je nielen istý v láske, ale aj vo svojej kariére. Musí to byť človek, ktorý pracuje v úplne inom odvetví ako vy," povedala Scarlett pár rokov po rozvode s Ryanom. 

vanityfair.com

Na internete nájdete len veľmi málo spoločných fotiek Ryana a Scarlett. Herečka si stráži svoje súkromie a urobila to tak aj pri druhom manželovi, francúzskom žurnalistovi, Romainovi Dauriacovi. Toho si vzala počas skromného obradu v roku 2014 a rovnako pokojne sa rozviedli v roku 2017. Okrem iného, ukázalo sa, že Ryan je extrémne manipulatívny a žiarlivý. Údajne chcel mať Scarlett presne tam, kde povedal a žiarlil na jej priateľstvá s muzikantmi. Na druhej strane to bol práve Ryan, ktorý bol obvinený, že Alanis Morisette začal podvádzať so Scarlett a neskôr mal Scarlett podvádzať s hereckou kolegyňou, a teraz už aj jeho manželkou, Blake Lively. 

usmagazine.com

Napriek tomu, že nikto nikdy nič nepotvrdil, medzi Ryanom a Blake to vraj začalo byť vážne už počas natáčania Green Lanterna. Vtedy bol ešte stále ženatý so Scarlett. Tá je teraz šťastne zadaná. Momentálne chodí s komikom a hercom Colinom Jostom, známym najmä zo šou Saturday Night Live. 

Najčítanejšie