Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Treba sa s tým zmieriť: Čo sa Jane Seymour naučila zo svojich rozvodov?
Zdielať na

Treba sa s tým zmieriť: Čo sa Jane Seymour naučila zo svojich rozvodov?

Zdroj: choice.npr.org

"Ja som manželstvá nikdy neukončila, oni tak urobili. Našli si iných ľudí!" povedala Jane Seymour, ktorá bola vydatá štyrikrát.

Herečka Jane Seymour vie veľa o láske, ale aj strate. Momentálne má 69 rokov a bola vydatá celkovo štyrikrát. Pre magazín People prezradila, ako sa s rozvodmi vyrovnala.

"Nájdite si cestu na komunikáciu a nechajte si to, čo bolo na tom vzťahu dobré. To platí najmä pri starostlivosti o deti. Snažila som sa pozerať najmä na seba a čo som mohla urobiť inak. Je to však ťažké, ak ste matka a popri tom pracujete. Znamená to, že niekedy ste odcestovaná a niekedy ste vo vzťahu 24 hodín denne a aj tak nefunguje. Môj prípad bol, že ja som živila rodinu a tak som veľa cestovala. Bolo to veľmi ťažké," priznala. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jane Seymour (@janeseymour)

Jane má dvojičky, ktoré momentálne majú 25 rokov, so svojím exmanželom, tiež hercom Jamesom Keachom. Ich manželstvo trvalo 20 rokov. Predtým však Jane bola vydatá za Davida Flynna, s ktorým má dve deti.

"Stále som robila všetko najlepšie, ako som vedela. Stále som brala svoje deti, hoci aj na druhý koniec sveta, v prípade, že som potrebovala pracovať. Chodili so mnou na pľac. Nejakým spôsobom som sa s tým naučila žiť. Bola som vydatá za mužov, ktorí mali iné problémy a nikdy som to nebola ja, kto ukončil vzťah. Urobili to oni tým, že si našli iné partnerky," zasmiala sa Jane. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jane Seymour (@janeseymour)

Jane vie o rozvodoch svoje a spája ich to, že sú bolestivé, deprimujúce a bola pre ne nahnevaná, no vie, že každý si v živote prechádza rôznymi problémami. "Čím skôr si na to zvyknete, tým lepšie pre vás a pre ostatných. Niekedy si uvedomujem, že moje starosti sú minimálne oproti starostiam iných ľudí," pokračovala. "Stále som hľadala zmysel života a keď som ho našla, ľahšie sa mi so všetkým zmierilo."

Najčítanejšie