Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nový adept na Jamesa Bonda? Danny Boyle už má svojho favorita!
Zdielať na

Nový adept na Jamesa Bonda? Danny Boyle už má svojho favorita!

Zdroj: gq.com

Danny Boyle mal pôvodne režírovať novú snímku o tajnom agentovi Jamesovi Bondovi, no nakoniec ju bude režírovať Cary Joji Fukunaga. Aj vďaka tomu sa predstava o novom Jamesovi Bondovi trochu zmenila.

Režisér Danny Boyle, známy najmä pre filmy Trainspotting, 127 hodín, Steve Jobs či novinku Yesterday, si myslí, že by Jamesom Bondom mal byť herec, ktorého meno je momentálne skloňované s inou veľkou filmovou úlohou. Pravdepodobne aj v tomto prípade by bolo mnoho ľudí prekvapených, ak by mu aj táto úloha vyšla. 

stuff.co.nz

Počas sledovania filmu High Life napadlo Dannymu Boyleovi, že by novým Jamesom Bondom mal byť práve Robert Pattinson. "Bolo to veľmi bizarné, pretože som tam sedel a myslel som si, že by sme ho mali obsadiť ako nového Jamesa Bonda," povedal. 

washingtonpost.com

Danny Boyle nakoniec od nakrúcania filmu Bond 25 odstúpil pre rozdielne kreatívne vnímanie celého konceptu filmu. "To, čo sme so scenáristom robili bolo dobré, no to, čo vznikalo nevyhovovalo producentom filmu," priznal nakoniec Boyle. Pravdepodobne aj vďaka tejto nezhode nebude Pattinson novým Bondom, no predsa len je dosť mladý na to, aby sa mu to v budúcnosti ešte niekedy podarilo.