Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bude predstaviteľ Jamesa Bonda homosexuál? Títo herci by sa na to hodili
Zdielať na

Bude predstaviteľ Jamesa Bonda homosexuál? Títo herci by sa na to hodili

Zdroj: indiewire.com

James Bond je známy sukničkár a lámač ženských sŕdc. Jednoznačne by ho mohol hrať aj herec, ktorý sa otvorene priznáva k homosexualite, avšak čo by na to povedali fanúšikovia?

Je už viac, než jasné, že Daniel Craig sa do úlohy Jamesa Bonda nevráti. V kinách je práve teraz jeho posledný film s názvom Nie je čas zomrieť. Hoci producentka Barbara Broccoli tvrdí, že hľadanie nového Bonda nezačne až do roku 2022, verejnosť si už svojich favoritov pomaly vyberá. "Nemá to so mnou nič spoločné. Nech to bude ktokoľvek, želám mu veľa šťastia," povedal Daniel Craig k tejto téme.

Danielov herecký kolega, Ben Whishaw, sa však k tejto téme rád vyjadril. "Viete si to predstaviť? Bola by to naozaj nezvyčajná vec! Samozrejme, že by sa mi to páčilo," odpovedal na otázku, či by mal hrať Jamesa Bonda herec, ktorý je gej. "Naozaj si myslím, že by sme mali popracovať na svete, kde ktokoľvek môže hrať kohokoľvek. Bolo by to úžasné, ak by nezáležalo na niekoho sexualite pri úlohách ako je táto. Naozaj by to bol posun vpred," dodal. 

Forum Film

Jednoznačne je na výber aj z hercov, homosexuálov. Napríklad takí Luke Evans či Jonathan Bailey z Bridgertonu by sa do tejto úlohy skvele hodili, napriek tomu, že ich orientácia nie je heterosexuálna. Napadá vám ešte niekto? 

Najčítanejšie