Jasno
19°
Bratislava
Marianna
7.9.2024
Heath Ledger sa pred smrťou zdôveril svojmu kamarátovi: Ten teraz prezradil, čo mu povedal!
Zdielať na

Heath Ledger sa pred smrťou zdôveril svojmu kamarátovi: Ten teraz prezradil, čo mu povedal!

Zdroj: premiere.fr

Herec zomrel v roku 2008 na neúmyselné predávkovanie liekmi vo veku 28 rokov.

Austrálsky herec Samuel Johnson prezradil, čo mu Heath Ledger povedal predtým, než zomrel. Počas prechádzky sa dnes už zosnulý herec zdôveril, že sa nevie zmieriť so slávou a svojím statusom hollywoodskej hviezdy. Johnson, ktorý ma teraz 46 rokov, spomína na posledné chvíle, ktoré so svojím kamarátom strávil. 

"Pamätám si, že som sa s ním prechádzal po ulici a boli tam štyri dievčatá, ktoré omdleli, keď ho uvideli. Bolo to fenomenálne. Opýtal som sa ho, ako to zvláda a on sa na mňa pozrel a povedal, že to nezvláda," spomína na rozhovor Johnson. 

Samuel Johnson

The Age

Jedna z posledných úloh Heatha Ledgera bola vo filme Temný rytier, v ktorom si zahral postavu Jokera. Vďaka tejto úlohe získal Zlatý glóbus a Oscara. Snímka však bola uverejnená päť mesiacov po jeho tragickej smrti. Sošku Oscara dostala na osemnáste narodeniny Heathova dcéra Matilda, ktorá mala len dva roky, keď jej otec zomrel. Na herca aj teraz mnoho jeho kolegov a kolegýň spomína v dobrom a jeho filmy navždy zostanú v srdciach mnohých fanúšikov. 

Najčítanejšie