Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Príbeh psíka z filmu Zrodila sa hviezda vás dojme! Viete, po kom ho pomenovali?
Zdielať na

Príbeh psíka z filmu Zrodila sa hviezda vás dojme! Viete, po kom ho pomenovali?

Zdroj: ew.com

Ak ste už videli snímku Zrodila sa hviezda, určite vás zaujal pes, ktorý sa v tomto filme objavil. Jeho príbeh je naozaj dojímavý.

Vo filme si hlavné postavy, Jackson a Ally, adoptujú šteniatko, ktoré je súčasťou ich domova a spája sa s najdôležitejšími časťami filmu. Režisér a herec Bradley Cooper nemusel dlho hľadať. Do tejto úlohy obsadil svojho vlastného psa - Charlieho.

Je pomenovaný po Bradleyho otcovi, ktorý zomrel na rakovinu pľúc v roku 2011. "Nebola to žiadna protekcia. Chcel som mať  vo filme vzťah  práve s týmto psom. Jackson a Ally nemajú spolu dieťa, ale majú tohto chlpáča a chcel som, aby to bolo súčasťou ich príbehu. Milujem psy. Pre otca by to znamenalo veľa," povedal Bradley.

Charlie je dôležitou súčasťou príbehu, najmä na konci filmu. Treba priznať, že je to jeden z najmilších psov, ktoré sa na plátne objavili. Jeho 43-ročný majiteľ priznal, že Charlie začína mať aj hviezdne maniere. Vraj už má aj agenta. "Už sa spolu takmer vôbec nerozprávame. Nedvíha mi telefón. Stále odo mňa odchádza, pokiaľ nemám pri sebe jedlo," zažartoval si Bradley.

depauliaonline.com

Zrodila sa hviezda zažíva obrovské ovácie po celom svete. Bradley Cooper prekvapil nielen ako herec a režisér, ale aj ako spevák a Lady Gaga po tomto filme tiež nebude mať núdzu o ponuky. Rovnako ako Charlie. 

TRAILER:

;t=19s

Najčítanejšie