Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Piráti z Karibiku už navždy bez Johnnyho Deppa: Kto mu za to v skutočnosti môže?
Zdielať na

Piráti z Karibiku už navždy bez Johnnyho Deppa: Kto mu za to v skutočnosti môže?

Zdroj: cbr.com

Súd Johnnyho Deppa s jeho exmanželkou Amber Heard ešte stále trvá.

Počas vypočúvania na súde sa v spore medzi Amber Heard a Johnnym Deppom toho odohralo už veľa. Johnny teraz dokonca vypovedal, že ho jeho vzťah s Amber stál jeho obľúbenú postavu - Kapitána Jacka Sparrowa.

"Môj názor k Johnnyho výpovedi v Pirátoch z Karibiku je taký, že sa to týkalo obvinení, ktoré naňho Amber zniesla," povedal Johnnyho agent Christian Carino, ktorý potvrdil, že sa o tomto probléme rozprával s producentom Jerrym Bruckheimerom. Ten však oficiálne dôvod nepotvrdil. Johnny na súde niekoľkokrát naznačil, že jeho odchod z franšízy Piráti z Karibiku bol pre jeho rozvod.

youtube/screenshot

Johnny a Amber boli manželmi 15 mesiacov a ich rozchod sledoval celý svet. Teraz sa však súdia pre článok, v ktorom Amber povedala, že žila v domácnosti, kde bolo domáce násilie. Nepriamo narážala na svojho exmanžela. Johnny, za poškodenie mena pýta 50 miliónov dolárov. Herec údajne stratil niekoľko úloh práve pre to, že ho Amber obvinila z násilia. "Už šesť rokov sa snažím. Je to veľmi divné, keď jeden deň ste Popoluška a o pol sekundy ste Quasimodo. Nezaslúžil som si to, ani moje deti, ani ľudia, ktorí vo mňa verili po všetky tie roky. Nechcem, aby niekto z tých ľudí veril, že som voči nim urobil niečo zlé alebo, že som im klamal alebo, že som bol podvodník. Zakladám si na úprimnosti," povedal Johnny. 

youtube/screenshot

Herec povedal, že Disney s ním skončilo spoluprácu menej než týždeň po tom, čo vyšiel článok s Amber. Jej právnik zas pridal dôkazový materiál, v ktorom sa o konci spolupráce medzi Johnnym a štúdiom písalo už 2 mesiace vopred. "Nebol som si toho vedomý, ale neprekvapuje ma to. Dva roky sa o mne po celom svete hovorilo ako o mužovi, ktorý mláti svoju ženu. Som si istý, že Disney sa so mnou snažilo ukončiť spoluprácu, aby boli v bezpečí. V tom čase bolo MeToo príliš silné," priznal. 

Johnny tiež potvdil, že nemá v pláne vrátiť sa do Disney franšízy ani, ak by mu Disney urobilo ponuku. Podľa jeho slov cíti zradu. Znamená to, že Jacka Sparrowa sa už v nových filmoch nedočkáme. 

Najčítanejšie