Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Robert Pattinson sa po rokoch vyjadril ku vzťahu s Kristen Stewart, ktorá ho podviedla
Zdielať na

Robert Pattinson sa po rokoch vyjadril ku vzťahu s Kristen Stewart, ktorá ho podviedla

Zdroj: teenvogue.com

Robert Pattinson dlhé roky mlčal o svojej bývalej priateľke. Keď ho podviedla, zistil to až z médií. Ako vidí tento vzťah teraz?

Roberta sa v jednom rozhovore opýtali, aký ma vzťah so svojimi bývalými priateľkami Kristen Steward a FKA Twigs. Aj keď veľmi nerád rozpráva o svojom súkromí, niečo predsa len prezradil. 

graziadaily.co.uk

Súviselo to aj s prezidentom Trumpom, ktorý po tom, čo sa prevalil škandál, že Kristen podvádza Roberta, nenechal nič na náhodu a hneď o tom napísal na sociálnu sieť Twitter. "Robert Pattinson by nemal odpustiť Kristen Stewart. Podviedla ho ako psa a urobí to znova, len pozerajte. On si zaslúži niečo oveľa lepšie!" napísal v roku 2012 súčasný americký prezident. Robert v súvislosti s tým priznal, že v kúpeľni jeho kamarátky Katy Perry je vyvesených 5 listov od rôznych prezidentov. "Je to úplne úžasné. Päť prezidentov! Ja som dostal jeden tweet. Ona dostala 5 listov od prezidentov a ja som dostal jednu radu ohľadom vzťahov," smial sa Robert. 

elle.com

Keď sa ho novinári opýtali na jeho súčasnú priateľku Suki Waterhouse, s ktorou ho spájajú už od júla, odpovedal zdráhavo. "Musím o nej rozprávať? Ak necháte ľudí vstúpiť do vášho vzťahu, znehodnotia ho. Ak sa vás na ulici cudzí človek opýta na váš vzťah, budete to považovať za drzé. Ak okolo seba postavíte stenu, je to lepšie. Nechápem, ako niekto môže chodiť po ulici a držať sa za ruky. Ak by som to urobil ja, tak by na mňa pozeralo 100 ľudí a fotili by si ma. Hranica medzi tým, kedy som v práci a kedy nie, úplne zmizla a vy sa môžete aj zblázniť. Moje predcházajúce vzťahy boli dlhodobé, netrvali 3 mesiace, takže tak," povedal Robert. 

Robert si svoje súkromie veľmi stráži a novinárom neostáva nič iné, než to rešpektovať.

Najčítanejšie