Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Skončili ste s pozeraním Bridgertonu? Toto sú seriály, ktoré by ste ešte mali vidieť!
Zdielať na

Skončili ste s pozeraním Bridgertonu? Toto sú seriály, ktoré by ste ešte mali vidieť!

Zdroj: NETFLIX

Ak aj vás zaujala novinka na Netflixe o rodine Bridgertonovcov, určite nevynechajte seriály, ktoré sa vám budú páčiť minimálne rovnako.

Cudzinka 

Hlavná hrdinka Claire Randall musí prežiť niekoľko historických vojen, je unesená a stávajú sa jej rôzne iné, podivné veci. Našťastie sa zamiluje do milujúceho muža Jamieho Frasera a ich vášeň je minimálne taká, ako v Bridgertone. Pripravte sa na dobrodružný seriál so silnou hlavnou hrdinkou a s cestovaním v čase.

Forbes

Sanditon 

Adaptácia poslednej knihy Jane Austenovej, ktorá zostala nedokončená, sa odohráva v mestečku pri mori, kde bohatí ľudia chodia oddychovať. Hlavná hrdinka Charlotte si nájde spojenca v Georgiane, prvej ženskej hrdinke v Austenovej knihách, ktorá je černoška. Samozrejme, nemôže chýbať ani neprístupný, no romantický Sidney, ktorý je hlavným hrdinom. Koniec však mnohých možno prekvapí, pretože pre tento štýl seriálu je celkom nekonvenčný. 

radiotimes.com

Biela princezná

Prelomová úloha pre Jodie Comer prišla práve s týmto seriálom o Alžbete z Yorku, matke Henricha VIII. v minisérii a adaptácii Philippy Gregory. Alžbeta bola nútena do manželstva čisto z politických dôvodov. Uvedomí si však, že skrz manželstvo a tehotenstvo prišla ku sile, ktorú ešte nikdy nemala. Biela princezná robí z nepriateľov milencov a to v podobných seriáloch naozaj milujeme. 

drama.uktv.co.u

The Great 

Katarína II. vstúpila do manželstva ako naivná dievčina, ktorá si idealizovala svojho manžela, Petra III., Manželstvo ju však nepríjemne prekvapilo, namiesto toho sa musela naučiť presvedčiť svojho kráľa, aby ju nezabil. Pri tomto seriáli sa budete určite smiať, no možno aj plakať.

Downtown Abbey

Nemusíte sa báť, v tomto seriáli je toľko škandálu, že dráma vám v živote určite nebude chýbať. Ak ste naozaj mali radi Bridgerton pre jeho postavy, určite si nájdete cestu aj k Downtown Abbey. 

radiotimes.com

Najčítanejšie