Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Andie MacDowell je po rokoch späť: Uvidíte ju v novom horore s nadupaným hereckým obsadením!
Zdielať na

Andie MacDowell je po rokoch späť: Uvidíte ju v novom horore s nadupaným hereckým obsadením!

Zdroj: YouTube

Aký scenár ju presvedčil sa vrátiť pred kamery?

Andie MacDowell sme už dlhú dobu nemali možnosť vidieť na strieborných plátnách. Pritom kedysi patrila medzi najobľúbenejšie a najobsadzovanejšie herečky. Medzi jej najúspešnejšie filmy zaraďujeme Sex, lži a video, Na Hromnice a samozrejme Štyri svadby a jeden pohreb. Možno práve preto sa rozhodla, že sa na istý čas stiahne a podľa jej vlastných slov pôjde radšej do prírody a prečíta si knižku, než sa znovu postaví pred kameru. Bolo to tak až do nedávna, keď sa rozhodla natočiť film Ready or Not.

www.yahoo.com

Ready or Not je nový americký thriller, režírovaný Mattom Bettinelli-Olpin a Tylerom Gillettom. Scenára sa chopil Guy Busick a R. Christopher Murphy. V tejto snímke uvidíme hviezdami preplnené obsadenie, medzi ktorými sú Samara Weaving, Andie MacDowell, Adam Brody, Mark O'Brien, Henry Czerny, Melanie Scrofano, Nicky Guadagni, Elyse Levesque, Kristian Bruun, Ethan Tavares a John Ralston.

Film sleduje mladú nevestu, ktorá sa dostane do bohatej, excentrickej rodiny svojho manžela. Nečaká však, že sa jej nový život zmení na smrteľnú hru, kde všetci bojujú o svoje prežitie. Andie MacDowell tu hrá excentrickú svokru nevesty, Becky Le Domas.

Premiéra je na Slovensku naplánovaná na 22. augusta 2019 a do sveta ju uvedie spoločnosť Walt Disney Studios Motion Pictures a Fox Searchlight Pictures.

www.yahoo.com

Súvisiace články

Najčítanejšie