Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Čo už vieme o pokračovaní filmu Venom? Vráti sa vôbec Tom Hardy?
Zdielať na

Čo už vieme o pokračovaní filmu Venom? Vráti sa vôbec Tom Hardy?

Zdroj: bgr.com

Mnohí kritici snímku Venom veru nevychválili a tak fanúšikovia boli veľmi prekvapení, keď štúdio len pár dní po premiére oznámilo pokračovanie.

Tvorcovia tvrdia, že film nebude ani zďaleka taký tvrdý, ako ľudia očakávajú. Mysleli si to najmä pre to, že do príbehu pribudne záporná postava Carnage, ktorá údajne mala snímku trochu okoreniť. Vraj to tak nie je ani v komiksoch a tak sa najmä mladší fanúšikovia nemusia báť, že ich do kina nepustia. 

Je viac ako pravdepodobné. že sa Tom Hardy vráti k postave Eddieho Brocka a jeho alter ega. Michelle William, ktorá hrá Eddieho bývalú manželku sa k pokračovaniu tiež pridá, vzhľadom na to, koľko otázok ohľadom ich vzťahu vzniklo po záverečných scénach prvého filmu. 

time.com

Pokiaľ ide o už spomínaného záporáka Carnage-a, toho bude hrať Woody Harrelson, ktorý túto informáciu vypustil na verejnosť ešte skôr, než by mal. S režisérom prvej snímky už spolupracoval na filme Zombieland. Nevylučuje sa tiež, že svoju pozíciu režiséra zopakuje Ruben Fleischer. A možno príde aj prekvapenie a vo filme Venom 2 uvidíme aj Morbiusa, ktorého tiež volajú živý upír. Toho zasa hrá Jared Leto a snímka o tomto zápornom hrdinovi príde do kín v júli 2020. 

people.com

Vyzerá to tak, že Venom 2 bude mať premiéru až po Morbiusovi a tak by to malo byť v októbri 2020. Zatiaľ z natáčania nie sú uverejnené ani fotografie a na trailer si tiež musíme ešte pár mesiacov počkať. 

Najčítanejšie