Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Krásny moment počas rozhovoru: Čo takmer rozplakalo Denzela Washingtona?
Zdielať na

Krásny moment počas rozhovoru: Čo takmer rozplakalo Denzela Washingtona?

Zdroj: latimes.co

Talent majú v rodine, to je isté.

Denzel Washington je jeden z najtalentovanejších hercov, akí kedy existovali. Talent zdedili aj jeho deti. Asi najznámejším Denzelovým potomkom je John David, ktorý sa objavil vo filmoch Tenet či BlacKkKlansman a už teraz sa o ňom hovorí ako o možnom nominantovi na Oscara za film Malcolm & Marie. 

today.com

Minulý mesiac reagoval John David na skvelú udalosť, ktorou bolo vymenovanie Denzela Washingtona za najlepšieho herca 21. storočia. "Bolo na čase. Myslím si, že je najlepším človekom, ktorý to robí a bol to veľmi pyšný moment pre našu celú rodinu," povedal John David. 

Po tom, čo sa Denzel dopočul, že to jeho syn povedal, ostal bez slov a do očí sa mu nahrnuli slzy. "Som bez slov. Zabudol som na to, čo ste sa pýtali, ale som bez slov. Nevedel som, že to povedal. Vyhľadajte si aj jeho sestru. Jeho sestra je tiež skvelá herečka. Olivia Washington," povedal Denzel.

cheatsheet.com

Olivia sa objaví po boku svojho otca vo filme The Little Things, ku ktorému Denzel dával rozhovor v priloženom videu spolu s Rami Malekom a Jaredom Letom. Denzel tiež spomenul, že jeho ďalšia dcéra, Katia, je producentkou filmu Malcolm & Marie. Filmové umenie v rodine Washingtonovcov pravdepodobne prúdi v žilách a my sme zvedaví, čo všetko môžeme od tejto rodiny ešte čakať. 

Najčítanejšie