Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Hviezda Hry o tróny otvorene o alkoholizme: Som šťastný, že som to vyriešil pred narodením detí!
Zdielať na

Hviezda Hry o tróny otvorene o alkoholizme: Som šťastný, že som to vyriešil pred narodením detí!

Zdroj: ew.com

Kit Harington má s manželkou Rose Leslie dve deti.

Herec Kit Harington sa z alholizmu liečil ešte v roku 2019 v Amerike. Pre magazín GQ Kit prezradil, že sa v tej dobe nenávidel a bojoval s tým, že na seba nevedel byť pyšný za to, čo všetko dokázal. 

Po tom, čo si usporiadal svoje myšlienky a bojoval so svojimi démonmi, založil si rodinu a to podľa jeho slov z neho urobilo úplne iného človeka. "Bol som šťastný, že som vyriešil problém s alkoholom predtým, než som mal deti. A to sa mi istý čas zdalo byť nemožné fyzicky a psychicky nepiť. Predtým, než som vytriezvel, som sa pozeral na seba do zrkadla a nadával som si. Nenávidel som sa. Opovrhoval som sám sebou a vôbec som na seba nebol pyšný. Nedokázal som to. Takže fakt, že som na seba pyšný, že som vytriezvel, je sám o sebe dobrým znamením toho, že som úplne inou osobou," priznáva Kit, ktorý časy, kedy pil označil ako niečo, čo ho ťahalo dolu. Napriek tomu, že sa Kit teraz cíti skvele, priznáva, že nevie garantovať to, že do toho znova nespadne. 

Kit Harington

Kit Harington

Getty Images

Kit si s manželku Rose povedali svoje áno v roku 2018 v Škótsku. Momentálne ho najviac zamestnáva rodina. "Toto hovorím, pretože sa mám rád, ale som celkom egocentrický. Myslím si, že som štedrý a milujúci. No s deťmi nemôžete byť egocentrický. Úplne vás o to oberú. Je to úžasný dar. Deti sú egocentrické. Nemyslia na nikoho, len na seba. Moja dcérka sa práve teraz učí chodiť. Ja hrám v Londýne a dosť mi chýbajú. Mám dievča a chlapca a nemôžem byť šťastnejší. Sú to tie najkrajšie deti v každom slova zmysle. Sú úžasné," povedal. 

Najčítanejšie