Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
List na rozlúčku, ktorý zanechala priateľka Jima Carreyho predtým, než sa zabila, vám spôsobí zimomriavky!
Zdielať na

List na rozlúčku, ktorý zanechala priateľka Jima Carreyho predtým, než sa zabila, vám spôsobí zimomriavky!

Zdroj: www.shared.com

Musel si prečítať pár tvrdých slov...

V liste na rozlúčku, bývalá priateľka Jima Carreyho, Catriona White, obvinila komika z toho, že ju vystavil rozvrátenému životu. List mu poslala dva týždne po svojich 30. narodeninách. V tom čase, pár nebol spolu, pretože Catrione vyšiel pozitívne test na herpes.

List objavili počas vyšetrovania jej smrti, čo vyvolalo súdny spor, ktorý Catrionina rodina vedie proti 55-ročnému hercovi. Zistilo sa, že dôvod smrti bolo predávkovanie sa liekmi na spanie, srdce a proti bolesti.

​​Po tom, čo sa Carrey a White rozišli, vydala sa za Američana Marka Burtona. Ten teraz tvrdí, že jeden z liekov, ktorý bol zodpovedný za jej smrť, jej poskytol práve Jim. Jej matka ho žaluje, pretože verí, že jej dcéra si siahla na život pre sexuálne prenosnú chorobu, ktorú chytila od herca:  "Jim Carrey by sa mal hanbiť za to, čo urobil mojej dcére. Ako rodina chceme, aby svet poznal pravdu o tom, kto v skutočnosti Jim Carrey je."

Hviezda sa v apríli odvolá na súde, kde môže tieto tvrdenia vyvrátiť: "Nebudem tolerovať tento bezcitný pokus zneužívať mňa alebo ženu, ktorú milujem," povedal.

V poslednom liste Catriona popisuje Jima ako Jekylla a Hyda: "Urobil si pre mňa dobré veci, ale keď som bola s tebou, bola som zlomená, Jim. Sľúbili mi Jekyla a namiesto toho som dostala Hyda. Pretože ťa milujem, vydržala by som s Hydom a urobila by som všetko pre Jekylla, ale ty si ma odhodil a zobral si si všetko, čo som mala," uviedla.

Tiež komentuje udalosti okolo jej ochorenia: "Nikdy si nemyslel na stigma, s ktorým som musela žiť, neospravedlnil si sa a nikdy si sa ani neopýtal, či môžeš urobiť niečo, aby som sa cítila lepšie," napísala. "Nakazil si ma a chcem, aby si sa za to teraz ospravedlnil. Chcem, aby si pochopili, že napriek tomu, že je to pre teba maličkosť, zničilo to život mladého dievčaťa."

SITA

"Predtým, než som ťa spoznala, som nemala moc, ale mala som rešpekt, bola som šťastná osoba," pripustila. "Milovala som život, bola som sebavedomá, cítila som sa dobre v mojej koži a bola som hrdá na väčšinu rozhodnutí, ktoré som urobila. Keď som ťa stretla, predstavil si mi kokaín, prostitútky, duševné násilie a choroby," napísala. "Urobil si pre mňa dobré veci, ale keď som bola s tebou, zlomilo ma to, Jim," skonštatovala.

V momente, ako vyšli najavo tieto informácie, Carrey prezradil, že už v roku 2013 zaplatil Catrione istú sumu peňazí, aby nimi mohla uhradiť svoje náklady na liečbu.

Najčítanejšie