Jasno
20°
Bratislava
Zdenka
23.9.2024
Javier Bardem venoval svojej manželke slová, ktoré by chcela počuť každá žena: Ďakoval jej v slzách!
Zdielať na

Javier Bardem venoval svojej manželke slová, ktoré by chcela počuť každá žena: Ďakoval jej v slzách!

Zdroj: abcnews.go.com

Počas chvíle, ktorá mala byť len o ňom, nezabudol poďakovať žene, ktorú miluje najviac na svete. Je ňou Penélope Cruz.

Javier Bardem získal v piatok večer cenu za celoživotný prínos na Filmovom festivale v San Sebastian. Počas tohto významného večera ho sprevádzala jeho manželka Penélope Cruz. Oscarový španielsky herec prevzal cenu od svojich súrodencov Monicy a Carlosa, ktorí počas galavečera spolu s ostatnými zúčastnenými vzdali hold Javierovemu hereckému remeslu. 

Javier prestížnu cenu Strieborná mušla na sansebastianskom festivale po prvý raz získal presne pred tridsiatimi rokmi. "Bol to začiatok nádherného priateľstva s nádherným filmovým festivalom a obohatilo mi to súkromý aj pracovný život," povedal. "San Sebastian je miesto, kde som pred tridsiatimi rokmi vyhral cenu, o ktorej doteraz neverím, že mi ju boli ochotní dať. A teraz preberám ďalšiu od môjho brata a sestry, ktorých milujem a obdivujem. Vzdelávali ma počas dní, kedy musela naša mama pracovať. To, že som živý, nielen fyzicky, ale aj spirituálne a emocionálne, je vďaka môjmu bratovi a sestre, ktorí sa o mňa starali a dávali mi ich pozornosť a lásku," pokračoval 55-ročný herec. Na odovzdávaní bola aj Javierova mama, ktorá bola jednou zo štyroch ľudí, ktorým cenu venoval. 

elperiodico.com

Najkrajšie slová však Javier venoval svojej manželke Penélope Cruz. "Žene, ktorú milujem a s ktorou zdieľam život, chcem jej poďakovať a prejaviť jej moju hlbokú úctu za to, akým si človekom, ako vieš byť zodpovedná za život, za život tvojich detí, našej rodiny, za tvoju mamu, tvojich priateľov a životy všetkých ostatných. Si zodpovedná aj za život gentlemana, ktorý je tu, ktorý ťa miluje a ďakuje ti za to všetko," povedal so slzami v očiach a poďakoval aj svojim dvom deťom Leovi a Lune. Penélope sa na svojho manžela usmiala a poslala mu bozky.

Najčítanejšie