Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Film Všetko alebo nič už videlo viac ako 100 000 divákov!
Zdielať na
Novinky

Film Všetko alebo nič už videlo viac ako 100 000 divákov!

Zdroj: TV JOJ/reprofoto

Iba 8 dní stačilo filmu VŠETKO ALEBO NIČ, aby pokoril magickú hranicu 100.000 divákov a naďalej vypredáva kiná po celom Slovensku. K dnešnému dňu ho videlo už neuveriteľných 101 900 divákov!

Romantická komédia režisérky Marty Ferencovej prevalcovala všetky doterajšie slovenské a české filmy a v rebríčku návštevnosti za prvý týždeň premietania od roku 1993 je bezkonkurenčne na 1. mieste.

 Režisérka a spoluautorka scenára k filmu Marta Ferencová je z úspechu nadšená:

Som šťastná a veľmi ďakujem divákom za ich pozitívne reakcie. Pre nás tvorcov je to neskutočný pocit,“ povedala Marta Ferencová.

 Autorka knihy Evita Urbaníková dlhé roky snívala o tom, že z knihy raz bude film. Scenár k filmu napísala spolu s režisérkou Martou Ferencovou. A aké pocity má teraz, keď film láme rekordy v návštevnosti? „Je to skvelý pocit. Krásne na tom je, že dostávame stovky ohlasov od tých, čo už v kine boli. Ďakujeme!“

Producent filmu Peter Núñez cíti veľké zadosťučinenie za dlhoročnú prácu na filme. „Som nesmierne vďačný našim divákom, že si našli cestu k slovenskému filmu a prišli do kina. Divácka priazeň je pre nás tá najväčšia odmena a sme za ňu veľmi vďační.“

 Všetko alebo nič je príbeh o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, mužoch, na ktorých sa nezabúda... Je popretkávaný sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím. 

TRAILER Všetko alebo nič

Veľký podiel na úspechu filmu má určite aj vynikajúce medzinárodné herecké obsadenie. V hlavných úlohách sa predstavili slovenské herecké hviezdy ako Táňa Pauhofová, Ľuboš Kostelný či Zuzana Kronerová, z českých hercov Klára Issová, Petra Hřebíčková, Ondřej Sokol, Petr Vaněk či Luděk Sobota a z Poľska Michał Żebrowski, Paweł Deląg a Krzysztof Tyniec.

Zdielať na

Najčítanejšie