Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Casey Affleck nám vo Varoch prezradil aj to, ako zvláda slávu
Zdielať na

Casey Affleck nám vo Varoch prezradil aj to, ako zvláda slávu

Zdroj: Patrik Muszka

Oscarový herec pricestoval do Karlových Varov už pred pár dňami, no až včera verejnosti predstavil svoj nový film Prízrak. Spolu s ním film reprezentovali dvaja producenti a režisér David Lowery, ktorý Vary navštívil už po druhýkrát.

Režisér David Lowery

Režisér David Lowery

Patrik Muszka

Prízrak (A Ghost Story) je film o mužovi, ktorý v podobe ducha uviazne v dome, v ktorom žil so svojou manželkou. Ostáva tam aj napriek tomu, že jeho manželka sa odsťahuje a žije tam aj s inými nájomníkmi. Lowery považuje film za najosobnejšie dielo, ktoré kedy vytvoril. Priznal, že niektoré dialogy sú vytrhnuté priamo z jeho manželstva!
Herec Casey Affleck je úspešným hercom. Tak, ako jeho brat Ben

Herec Casey Affleck je úspešným hercom. Tak, ako jeho brat Ben

Patrik Muszka

Casey na tlačovej konferencii uviedol, že pri výbere filmu sa zameriava najmä na režiséra a jeho osobný vzťah k scenáru. Napriek tomu, že maska ducha vyzerá na prvý pohľad jednoducho, kostymérke dala zabrať. Na to, aby získali podobu ducha, museli vynaložiť veľa energie a fantázie. Sám Casey však priznal, že nie vždy bol pod maskou ducha on.

Vyjadril sa tiež k svojej kariére a zmenám, ktoré nastali po získaní Oscara:

,,Myslím, že na slávu si nikdy príliš nezvyknem. Som, kto som a určitá časť mojej osoby musí propagovať filmy a hovoriť o nich. Niekedy vám to vyhovuje a niekedy nie, pretože stále je rozdiel medzi tým, kto ste a tým, za koho vás považujú cudzí ľudia.“

Po otázkach od novinárov Casey zobral tlačovú konferenciu do vlastných rúk a dával otázky pre Davida Loweryho, ktoré sa týkali najmä procesu písania scenára.

Patrik Muszka

Po tlačovej konferencii sa produkčný tím filmu presunul do kinosály, kde ho predstavili pred stovkami divákov.

Text: Lucia Harbuľáková

Najčítanejšie