Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Film Všetko alebo nič láme rekordy návštevnosti!
Zdielať na
Novinky

Film Všetko alebo nič láme rekordy návštevnosti!

Zdroj: Continental film

Prvá sfilmovaná evitovka vyvolala extrémny divácky záujem. V priebehu štyroch dní ju videlo rekordných 64 931 divákov. Spolu s predpremiérami si film pozrelo už 68 352 divákov, čo je na slovenský film naozaj veľa.

Romantická komédia VŠETKO ALEBO NIČ režisérky Marty Ferencovej sa tak stala absolútnou jednotkou v návštevnosti slovenských aj českých filmov v kinách počas otváracieho víkendu.

Zároveň sa film dostal do TOP  10 najlepších otváracích víkendov v slovenských kinách a z 8. miesta za sebou zanechal kinohity Fantastické zvery a ich výskyt, všetky diely Harryho Pottera a Hry o život, ako aj animáky Hľadá sa Dory a Tajný život maznáčikov.

Trailer Všetko alebo nič

To, že z kín po celom Slovensku odchádzali spokojní diváci, dokazuje nielen ich počet, ale aj stovky pozitívnych komentárov k filmu na sociálnych  sieťach.

Film VŠETKO ALEBO NIČ dosiahol veľký úspech aj v Českej republike, kde si ho prišlo pozrieť už takmer 50 000 divákov a stal sa tak číslom jeden aj u našich západných susedov! A v marci bude film uvedený do kín aj v Poľsku.

Režisérka a spoluautorka scenára k filmu, Marta Ferencová, sa z pozitívneho záujmu veľmi teší.

„Sme nadšení z obrovského množstva srdečných reakcií a ohlasov na film a chceme sa veľmi poďakovať divákom, že prišli do kina,“ neskrývala radosť  Marta Ferencová.

 Autorka knihy Eva Urbaníková, ktorá je zároveň spoluautorka scenára, povedala:

„Ja cítim obrovskú radosť so všetkým, čo k tomu patrí, nasávam všetku tú nefalšovanú pozitívnu energiu, ktorá sa k nám dostáva od ľudí, ktorým sa film páči. Máme stovky ohlasov, za ktoré som vďačná a ktoré nám potvrdzujú, že to všetko malo zmysel."

 A producent filmu Peter Núñez dodal: „Návštevnosť aj reakcie ľudí vysoko prekročili moje veľké očakávania, a preto som naozaj šťastný. Film je taký, ako sme ho chceli mať a reakcie ľudí sú úžasné, za čo im veľmi ďakujem.“

Viac sa o filme dozviete, ak si pozriete na našom webe reláciu Kinopremiéry.

Zdielať na

Najčítanejšie