Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zlaté glóbusy poznajú svojho moderátora: Na javisku sa objaví už po piaty raz!
Zdielať na

Zlaté glóbusy poznajú svojho moderátora: Na javisku sa objaví už po piaty raz!

Zdroj: eu.usatoday.com

Ako moderátor 77. ročníka odovzdávania cien Zlatý glóbus sa objaví komik, herec, scenárista a producent Ricky Gervais. Poznať ho môžete ako tvorcu originálneho seriálu The Office, ale aj zo seriálu After Life, ktorý nájdete na Netflixe. Na tejto streamovacej službe by mal čoskoro vydať aj jeho najnovší stand-up SuperNature.

Odovzdávanie cien Zlatý glóbus bude prebiehať 5. januára 2020 v Beverly Hills. "Zas a znova, dali mi ponuku, ktorú som nemohol odmietnuť. Ale toto je naozaj poslednýkrát, čo to robím a to môže znamenať zábavu na celý večer," povedal Ricky, ktorý je známy svojím ostrým humorom.

popsugar.co.uk

 

"Keď Ricky moderuje Zlaté glóbusy, je na nich stále hmatateľná atmosféra. Jeho návrat ako majstra ceremónií Zlatých glóbusov bol viac než očakávaný. Určite to bude nezabudnuteľný večer. Nevieme sa dočkať, než uvidíme, čo si pre nás pripravil," povedal Paul Telegdy, šéf NBC Entertainment. 

abc.net.au

Britský komik moderoval Zlaté glóbusy v rokoch 2010-2012. K tomuto moderovaniu sa ešte vrátil sa v roku 2016. Mnohí Rickyho považujú ako najlepšieho moderátora Zlatých glóbusov vôbec. Ospevujú najmä jeho svieži humor, pri ktorom si rozhodne nedáva servítku pred ústa. Oznámenie o moderátorovi tohto podujatia prišlo práve v čase, keď mnoho odovzdávaní ostáva bez speakerov. Minuloročné Zlaté glóbusy mali najnižšiu sledovanosť za posledné tri roky. Moderovali ich herci Andy Samberg a Sandra Oh.

Najčítanejšie