Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Brigitte Nielsen je tehotná v 54 rokoch! Za sebou má aj závislosť od alkoholu!
Zdielať na

Brigitte Nielsen je tehotná v 54 rokoch! Za sebou má aj závislosť od alkoholu!

Je ešte tehotenstvo v tomto veku bezpečné?

Zatiaľ čo väčšina ľudí sa vo veku 54 rokov pomaly pripravuje na dôchodok, herečka Brigitte Nielsen na materstvo.

Brigitte na svojom profile na Instagrame oznámila, že spolu s manželom Mattiasom Desim, ktorý má 39 rokov, očakávajú v najbližších mesiacoch bábätko! K fotografii napísala popis: "Rodina sa rozširuje ❤️"

www.instagram.com/realbrigittenielsen/

​Hviezda filmu Rocky IV, ktorá je už po piaty raz vydatá, má ďalších štyroch synov z predchádzajúcich vzťahov, ale toto bude jej prvé dieťa s Desim. Tí uzavreli manželstvo v roku 2006 a odvtedy hovorili o založení rodiny.

To, že sa jej podarilo otehotnieť, bola pre herečku a modelku vzrušujúca správa. Od roku 2008 totiž celkom zmenila svoj život, keď po dlhoročnej závislosti od alkoholu, podstúpila odvykaciu kúru.

Prezradila, že za týmto životným rozhodnutím stojí jej rodina a priatelia, ktorí ju podnietili k tomu, aby vyhľadala liečbu.

"Z času na čas som bola zlou matkou - keď je vám prednejšia fľaša, než vaše deti, ste zlou mamou. Ale ja ich milujem a vždy sme si boli blízki," povedala. "Bola som láskyplná a starostlivá. Je smola, že videli aj moju zlú stranu. No deti sú skvelé, bezpodmienečne vám odpustia," dodala.

www.instagram.com/realbrigittenielsen/

​Aj keď je pre ženy staršie ako 50 rokov zriedkavé, aby porodili, centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb odhalili, že možné tehotenstvo u žien vo veku 50 až 54 rokov sa za posledné obdobie zvýšilo o viac ako 165%.

Najčítanejšie