Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Odsekla mu kus prsta a pýta si od nej 50 miliónov: Ako pokračuje súdny spor Johnnyho Deppa s jeho ex?
Zdielať na

Odsekla mu kus prsta a pýta si od nej 50 miliónov: Ako pokračuje súdny spor Johnnyho Deppa s jeho ex?

Zdroj: bbc.com

Takmer celý svet sleduje súdny spor medzi Johnnym Deppom a Amber Heard, ktorí si prešli jedným z najhorších rozvodov v Hollywoode.

Johnny Depp žaluje Amber Heard za vyjadrenia v článku pre Washington Post. Vyžaduje od nej 50 miliónov dolárov, pretože v rozhovore rozprávala aj o domácom násilí, ktoré údajne zažila v manželstve s Johnnym Deppom. Hoci Amber v rozhovore nikdy nepovedala Johnnyho meno, je jasné, o kom hovorila a poškodila tak jeho meno. 

Johnny a Amber sa stretli v roku 2011 pri nakrúcaní filmu Rumový denník. Amber požiadala o rozvod v roku 2016 a zároveň vyžadovala zákaz približovania. Obvinila ho z fyzického a verbálneho útoku, ktorý mal byť odôvodnený používaním drog a alkoholu. Depp vtedy všetky obvinenia poprel. 

Momentálne však prebieha iný súdny spor, v ktorom Johnny prehlásil, že Amber si konfliktné situácie doslova pýtala a nezáležalo na tom, kde boli. Amber ho údajne nazývala hrozným otcom, fackala ho či hádzala po ňom veci. Johnny tvrdí, že na tieto útoky nikdy nereagoval násilím. Prezradil, že v marci v roku 2015 pri jednej výmene názorov prišiel o kúsok z bruška prsta. Počas hádky o predmanželskej zmluve sa zatvoril v kúpeľni, neskôr odišiel do hotelového baru. "Dal som si potom dve alebo tri vodky, môj prvý alkohol po veľmi dlhej dobe. Prišla dole do baru, kde ma našla a začala po mne kričať, že znova pijem a že som monštrum," povedal. Následne na to mala po ňom Amber hodiť fľašu vodky, no tesne minula. Johnny priznal, že siahol po ďalšej fľaši a nalial si ešte jeden pohárik. "Moje ruky boli na okraji baru. Hodila po mne aj druhú fľašu, ktorá sa rozbila. Najprv som necítil bolesť, no cítil som teplo a niečo mi tieklo po ruke. Pozrel som sa dole a uvedomil som si, že kúsok z môjho prsta je odrezaný. Pozeral som sa priamo na moje kosti, ktoré trčali z prsta. Neviem, aké to je prežiť nervové zrútenie, no vtedy som k tomu mal najbližšie v živote. Vedel som v mojej hlave aj v mojom srdci, že toto nie je život. Nikto by si týmto nemal prechádzať," priznal. 

insider.com

Johnny tiež prezradil, že Amber sa niekoľkokrát vyhrážala, že si siahne na život, čím si ho k sebe chcela pripútať. A to ani zďaleka nie je všetko. Johnny povedal, že našiel ľudské výkaly na jeho strane postele po hádke s Amber v apríli roku 2016. Bolo to v období, keď chcel Amber opustiť a odsťahovať sa od nej, zatiaľ čo ona bola na hudobnom festivale Coachella. Na základe tejto udalosti si to však rozmyslel. Amber sa údajne vyhovárala na psov, no podľa Deppa to nemohli byť oni, keďže sú naozaj malí. 

news.sky.com

Depp vypovedal, že na Amber nikdy nezaútočil a jej rozhovor vo Washington Post je vymyslený. "Zjavne to odkazovalo na náš vzťah. Bolo to o mne. V článku tiež hovorila o nepriaznivom stave žien nielen v Hollywoode, ale vo všeobecnosti. Bolo v ňom mnoho vecí, s ktorými nemôžem nesúhlasiť, pokiaľ ide o túto časť rozhovoru. Rozumiem snahe napraviť to, čo sa pokazilo, najmä, ak sa to deje po mnohé roky a ak niekto žil v domácnosti, kde bolo násilie, či už ide o ženy, mužov alebo deti. Je to niečo, čo vychádza z mojej minulosti a som proti akémukoľvek šikanovaniu ľudskej osoby aj proti násiliu," vyhlásil. Na základe týchto obvinení a článkov Johnny podľa jeho slov stratil všetko. Tieto obvinenia, či už sú pravdivé alebo nie, sa s ním budú tiahnuť po celý život. Uvidíme však, ako dopadne spomínaný súd.

Najčítanejšie