Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hugh Grant očakáva svoje piate dieťa, no mnohých ľudí to nahnevalo - prečo?
Zdielať na

Hugh Grant očakáva svoje piate dieťa, no mnohých ľudí to nahnevalo - prečo?

Zdroj: SITA

Jeho milostný život je veľmi komplikovaný.

Zatiaľ čo z romantických komédií poznáme Hugha Granta ako človeka, ktorý sa nehanbí ísť so svojimi citmi na verejnosť, britský herec sa v skutočnom živote snaží udržiavať svoje súkromie v tajnosti. Keď však on a jeho priateľka Anna Eberstein minulý týždeň kráčali po červenom koberci na odovzdávaní cien Zlatých glóbusov, všetkým bolo jasné, že je tento pár v očakávaní!

profimedia.sk

​Annina matka potvrdila túto dobrú správu: "Som veľmi šťastná, že budem mať ďalšieho vnuka alebo vnučku. Na svet príde už čoskoro." No napriek tomu, že sa tehotenstvo zvyčajne oslavuje, v tomto prípade je to inak.

Pár očakáva ich tretie dieťa. Grant už má dve deti s inou ženou, čo síce neznie veľmi škandalózne, ale načasovanie je kľúčové. V roku 2011 sa mu narodila jeho prvá dcéra s recepčnou reštaurácie. V tom istom čase však bola tehotná aj Anna s Grantovým synom.

A tu sa tento milostný príbeh len začína.

Potom, čo sa mu narodil syn, Grant sa dal opäť dokopy s recepčnou Hong a mali spolu ďalšie dieťa, chlapca. Herec sa však zanedlho vrátil k Anne a v roku 2015 sa im narodilo ďalšie bábätko. No a teraz, sú znova v očakávaní.

Túto nerozhodnosť a neustále menenie partneriek vysvetlil Grant v rozhovore pre isté rádio: "Vidím ten krásny aspekt, ak si vezmete toho správneho človeka, vášho najlepšieho priateľa. Je to pohodlné a krásne, ale viem, že ľudia robia mnoho chýb."

Napriek tomu, že sa nechce usadiť a pravdepodobne nikdy ženiť, Grant veľmi miluje svoju rozrastajúcu sa rodinu: "Veľa ľudí ma varovalo. Povedali mi, že samotné tehotenstvo nie je veľmi vzrušujúce, ale ja som naozaj nadšený. Milujem svoju rodinu, je to fantastické!"

Teraz možno pochopíte, prečo si Grant tak stráži svoje súkromie!

Najčítanejšie