Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vďaka týmto piatim romantickým komédiám sa budete naozaj tešiť na rok 2018!
Zdielať na

Vďaka týmto piatim romantickým komédiám sa budete naozaj tešiť na rok 2018!

Zdroj: youtube.com

Na ktorý film sa najviac tešíte?

Päťdesiat odtieňov slobody

Vieme, že sága s názvom Päťdesiat odtieňov bola zmýšľaná ako sexy, zmyselná romantická dráma a príbeh mal byť plný dramatických príbehov, ale keď uviedli film Päťdesiat odtieňov temnoty, bol oveľa ľahší a zábavnejší, ako sa predpokladalo. Odvtedy ho zaraďujeme medzi romantické komédie. Christian a Ana si povedia pred oltárom svoje áno už budúci rok v deň svätého Valentína.

Dátum premiéry: 9. február

Love, Simon

Love Simon je adaptácia knihy Simon vs. the Homo Sapiens Agenda, ktorej dej sa odohráva okolo 17-ročného Šimona. Ten zápasí s tým, že sa nevie priznať, že je gay. Našťastie aj mladý Šimon okúsi, čo je to romantika.

Dátum premiéry: 16. marca

Mamma Mia: Here We Go Again!

Budúci rok sa opäť vrátime do Grécka, v ktorom Lily James hrá mladú Donnu. Tá v priebehu osudného leta stretla svoje tri životné lásky.

Dátum premiéry: 20. júl

Crazy Rich Asians

Podľa známeho románu od Kevina Kwana, Crazy Rich Asians je príbehom o Rachel, ktorá sa narodila v Amerike a vidí bláznivý bohatý životný štýl svojho priateľa Nicka, ktorý žije v Singapure. Hlavnou témou filmu je vzťah Nicka a Rachel a otázka, či ich láska môže prekonať rozdiely, ktoré sú medzi nimi.

Dátum premiéry: 17. august

Destination Wedding

Winonu Ryder a Keanu Reevesa uvidíme v očarujúcej romantickej komédii Destination Wedding. Príbeh sa odohráva okolo dvoch hostí na svadbe, ktorí sa do seba zamilujú.

Dátum premiéry: 2018

Najčítanejšie