Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Charlie Sheen otvorene o svojom živote s HIV: Toto ľuďom vôbec nedochádza!
Zdielať na

Charlie Sheen otvorene o svojom živote s HIV: Toto ľuďom vôbec nedochádza!

Zdroj: SITA

Pred pár rokmi herec Charlie Sheen priznal, že žije s vírusom HIV. Teraz, po istom čase vidí, akú stigmu toto ochorenie v spoločnosti má.

Nemalo by to byť ochorenie, ktoré vás odtrhne od spoločnosti a stigma, ktorá sa ho týka, by už mala skončiť. Aspoň to si myslí herec Charlie Sheen, ktorý si momentálne dal za cieľ edukovať ľudí ohľadom HIV. 

"Nedôvera v seba samého, zmätok z karmy, hanba a hnev vedú k dočasnému, no napriek tomu priepastnému úpadku a k nezdravej konzumácií látok. Bol som uzavretý vo vákuu strachu," napísal Charlie v liste ľuďom, ktorí ostali jeho fanúšikmi. "Cítil som sa, ako keby som niesol pochodeň. Potom mi niekto dal hromadu liekov a povedal, že budem ďalej žiť a naozaj žijem," pokračoval. Fanúšikom tiež vysvetlil, že svoj stav prijal a neberie ho ako prekliatie, ale skôr ako príležitosť a výzvu. Chce pomáhať aj ostatným a byť lepšou verziou samého seba. Podľa herca stačí zmeniť pohľad na seba a život sa dokáže zlepšiť. Choroba z neho urobila lepšiu osobu a viac myslí na život, ostatných a dokonca prestal chodiť na party, na ktorých nemohol kedysi chýbať. 

Instagram/Charlie Sheen

Charlie sa chce vrátiť k herectvu a dostať aj nové, efektívnejšie lieky. Budeme dúfať, že sa mu to podarí. 

Najčítanejšie