Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rami Malek skrýva mnoho tajomstiev: S kým chodí a koho chvála ho potešila najviac?
Zdielať na

Rami Malek skrýva mnoho tajomstiev: S kým chodí a koho chvála ho potešila najviac?

Predstaviteľ Freddieho Mercuryho–Rami Malek, tiež prezradil, aké to bolo nosiť falošné zuby a ako dlho si na ne musel zvykať.

Napriek tomu, že 37-ročný Rami Malek nie je v Hollywoode úplným nováčikom, po tom, čo mnoho ľudí videlo film Bohemian Rhapsody si o ňom začali zisťovať viac. Rami je veľmi dôsledný, čo sa týka herectva a tak už rok pred začiatkom natáčania poprosil tvorcov filmu, aby mu vyrobili falošné Freddieho zuby, napriek tomu, že nevedel, či sa film bude vôbec nakrúcať. "Trvalo to nejaký čas, kým som si na to zvykol. Chcel som s tým byť stotožnený, pretože je náročné rozprávať a spievať, keď ich máte nasadené," povedal. 

indiewire.com

"Bolo to to najväčšie úsilie, ktoré som vynaložil za celý svoj život. Prvé, na čo som myslel, bolo, ako sa do neho prevtelím. Bol osobou, ktorú ľudia obdivovali celý život a považovali ho za boha. Je to rockový boh," dodal Rami o úlohe Freddieho Mercuryho. Pre to, aby vyzeral čo najdôveryhodnejšie, nosil umelý nos, falošné fúzy, parochne a k tomu všetkému aj spomínané falošné zuby. Rami počas nakrúcania spieval sám, no jeho hlas bol digitálne spojený s Freddieho hlasom a hlasom jeho hlasového trénera.

zimbio.com

Za svoj herecký výkon je Rami zvažovaný aj ako potenciálny nominant na Oscara. Pozitívne ohlasy dostal aj od dvoch členov skupiny Queen–Briana Maya a Rogera Taylora. Ramiho však vychválila aj Freddieho sestra - Kashmira Cooke. "To pre mňa znamená všetko," vyjadril sa Rami k tejto spätnej väzbe. Po premiére filmu v Londýne sa Rami rozprával s Kashmirou a povedal, že to bol dlhý rozhovor, ktorý si bude ceniť do konca svojho života. "Povedala, že bola dojatá. Sedel som tam s ňou a jej synom a vyzerali tak. Budeme sa spolu ešte stretávať, len ona a ja. Ľudia rozprávajú o oceneniach a rôznych iných veciach, ale ja to nechcem. Popravde, po všetkých tých rokoch, počas ktorých sme nakrúcali sú Brian May a Roger Taylor moji priatelia a teraz, keď som v Londýne, idem na večeru do mesta s Kashmirou. Kto by si želal viac?" 

vanityfair.com

Ramimu však film do života okrem nových kamarátov priniesol aj lásku. Približne od apríla tohto roka tvorí pár s 24-ročnou herečkou Lucy Boynton, ktorá vo filme Bohemian Rhapsody hrala Freddieho lásku Mary. Na verejnosti sa však spolu ako pár objavili až tento mesiac. Bohemian Rhapsody teda úplne zmenil Ramiho život a vyzerá to tak, že k lepšiemu. 

indiewire.com

Najčítanejšie