Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nová bondovka, NIE JE ČAS ZOMRIEŤ, sa postarala o najlepší otvárací víkend v roku 2021!
Zdielať na

Nová bondovka, NIE JE ČAS ZOMRIEŤ, sa postarala o najlepší otvárací víkend v roku 2021!

Zdroj: Forum Film

Hneď po premiére si ju nenechali ujsť tisíce divákov!

Vo štvrtok 30. septembra odštartovala v slovenských kinách jeho misia s príznačným názvom NIE JE ČAS ZOMRIEŤ a za prvé štyri dni premietania si ju prišlo pozrieť vyše 40.000 divákov!

Nie je čas zomrieť

Nie je čas zomrieť

Forum Film

​Premiéra novej bondovky priniesla veľký záujem fanúšikov a nadšené reakcie divákov aj kritikov. Víkendová návštevnosť snímky, na ktorú sa kvôli epidemiologickej situácii netrpezlivo čakalo dva roky, potvrdila, že fanúšikovia tejto filmovej série, patria k tým najvernejším. Vďaka nim sa NIE JE ČAS ZOMRIEŤ dostal na prvé miesto slovenského rebríčka otváracích víkendov filmových premiér v tomto roku.

Posledná bondovka s Danielom Craigom predstavuje veľkolepý a emotívny záver jednej ságy. V snímke režiséra Caryho J. Fukunagu, ktorému sa ako prvému Američanovi dostalo cti režírovať príbeh najslávnejšieho agenta všetkých čias, nechýbajú známe tváre z predchádzajúcich častí - Ben Whishaw, Ralph Fiennes, Seydoux či Naomie Harris. Ale diváci sa môžu tešiť aj na nové herecké posily - Anu de Armas, ktorá si s Craigom zahrala už v detektívke Na nože, a samozrejme a oscarového Ramiho Maleka v postave Bondovho úhlavného nepriateľa.
NIE JE ČAS ZOMRIEŤ si fanúšikovia môžu pozrieť len na veľkých plátnach v kinách a je dostupný aj vo formátoch 4DX a IMAX.

TRAILER:

Súvisiace články