Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nová bondovka mala svetovú premiéru! Prišiel aj William s Kate!
Zdielať na
BOND

Nová bondovka mala svetovú premiéru! Prišiel aj William s Kate!

Najnovší film o Jamesovi Bondovi s názvom Spectre mal v pondelok večer v Londýne svetovú premiéru. Na slávnosti v Royal Albert Hall sa zúčastnili hlavné hviezdy filmu, herecká smotánka i princovia!

Slávnostnej premiéry sa zúčastnili hviezdy filmu Daniel Craig, Léa Seydoux, Monica Bellucci, Naomie Harris, Ralph Fiennes či Christoph Waltz. Medzi pozvanými hosťami nechýbala ani britská hudobná senzácia Sam Smith, ktorý k novej bondovke naspieval pieseň Writing's on the Wall. Tá sa zatiaľ stretla s veľmi pozitívnymi reakciami kritiky i fanúšikov.

Pred Royal Albert Hall sa už v nedeľu začali schádzať fanúšikovia, aby na červenom koberci mohli vidieť svoje obľúbené hviezdy. Obyvatelia priľahlých budov zasa udalosť sledovali z okien. Atmosféru dotvárali aj projekcie ukážok nového filmu.

profimedia

Daniela Craiga záujem o nový film potešil. "Je fantastické vidieť všetkých vonku," povedal 47-ročný herec, ktorý si tajného agenta zahral po štvrtý raz.

Medzi hosťami sa ukázali ajprinc William s manželkou Catherine a jeho brat Harry. Dvadsiatu štvrtú bondovku si prišli pozrieť aj Joan Collins, Martin Freeman či Will.i.am.

profimedia

"Je to magické. Je neuveriteľné, ako veľa James Bond reprezentuje nielen v Anglicku, ale na celom svete," uviedla zasa Monica Bellucci, ktorá v snímke stvárnila "Bond girl" Luciu Sciarru. 

Snímku Spectre začali nakrúcať 8. decembra 2014 v anglických Pinewood Studios. Film ponúkne zábery z Rakúska, Ríma, Maroka či Mexika.

V očakávanej novinke dostane James Bond záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu neslávne známej zločineckej organizácie menom Spectre. Postupne rozpletá zložitú pavučinu klamstiev, aby napokon odhalil desivú pravdu o tejto organizácii. Film Spectre sa do slovenských kín dostane 5. novembra.

profimedia

Pozrite si priloženú reportáž: