Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
FOTOGALÉRIA. Berenice Marlohe (33) je najsexi Bondgirl všetkých čias!
Zdielať na
BOND

FOTOGALÉRIA. Berenice Marlohe (33) je najsexi Bondgirl všetkých čias!

Zdroj: ISIFA

Bondovo dievča Séverine je dokonalé. Aspoň podľa čitateľov mužského časopisu FHM. Berenice Marlohe (33) si zahrala v poradí 23 filme o agentovi 007. A jeho priaznivci sa čoskoro môžu tešiť na ďalšie dve pokračovania!

Producenti novej bondovky Skyfall podpísali zmluvu so scenáristom Johnom Loganom na ďalšie dva filmy. Podľa informácií portálu Deadline.com už na scenároch začal pracovať, pričom by vraj chcel predstaviť dve na seba nadväzujúce snímky.

Ak sa podarí tento koncept zrealizovať, bude to po prvý raz v histórii bondoviek. V oboch snímkach si zahrá Daniel Craig, ktorý už tiež podpísal zmluvu.

John Logan má na konte okrem Skyfallu i scenáre filmov Letec či Hugo a jeho veľký objav. Podieľal sa aj na scenári Gladiátora, pričom za tieto tri snímky ho nominovali na Oscara.

Skyfall zaznamenal vo Veľkej Británii a Írsku debutové víkendové tržby 20,1 milióna libier (v prepočte približne 25 miliónov eur). Je to najlepší výsledok v dejinách. Lepšie čísla dosiahol v len film Harry Potter a Dary smrti - 2. (2011) s úvodnými tržbami 23 miliónov libier a animovaná snímka Toy Story 3: Príbeh hračiek (2010) s tržbami 21,2 milióna libier. "Sme úplne ohromení reakciou na Skyfall počas tohto víkendu," uviedla producentská dvojica Michael G. Wilson a Barbara Broccoli.

"Je to obzvlášť potešujúce, pretože Veľká Británia je domovom Bonda a tento rok oslavujeme jeho päťdesiate výročie," dodali producenti.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: ISIFA, SPLASH news, BBC co.uk, SITA, mol

Zdielať na