Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rami Malek skoro odmietol úlohu, ktorú pre neho v novej bondovke napísali! Aké mal na to dôvody?
Zdielať na

Rami Malek skoro odmietol úlohu, ktorú pre neho v novej bondovke napísali! Aké mal na to dôvody?

Zdroj: mashable.com

Oscarový herec však ostáva vo filme a prezradil niečo viac o jeho postave.

Rami Malek priznal, že mal jednu podmienku predtým, než pristúpil na úlohu hlavného záporáka vo filme Bond 25. Trval na tom, že jeho rola nebude po arabsky hovoriaci terorista, ktorý používa vieru ako hlavnú zámienku jeho činov. 

mandarinoriental.com

"Je to úžasná postava a som z nej veľmi nadšený. Bola tu však jedna vec, ktorú som si musel s režisérom vydiskutovať. Povedal som mu, že moju postavu nemôžeme spájať so žiadnym teroristickým aktom, ktorý je založený na náboženskej ideológii. Tiež som mu povedal, že ak si ma vybrali len pre to, asi nie som dobrým výberom. Našťastie to nebola je vízia. Takže moja postava je iným druhom teroristu," povedal Rami. 

Rami a jeho dvojča Sami

people.com

Rami tiež priznal, že jeho pôvod a viera ho viedli k tomu, aby nakoniec úlohu prijal. "Som Egypťan. Vyrastal som na egypskej hudbe. Miloval som Omara Sharifa. Sú to moji ľudia. Cítim sa byť priviazaný k tejto kultúre a ľuďom, ktorí tam žijú," pokračoval. 

Zdá sa, že je Rami nakoniec spokojný so svojou postavou a nám neostáva nič iné, než čakať, kým sa o nej dozvieme ešte viac. 

Súvisiace články