Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Toto sú tí najlepší adepti na pozíciu Jamesa Bonda: Ktorý je pre vás ten TOP?
Zdielať na

Toto sú tí najlepší adepti na pozíciu Jamesa Bonda: Ktorý je pre vás ten TOP?

Lúčime sa s Danielom Craigom, no privítame niekoho nového. Kto by sa nám do úlohy Jamesa Bonda hodil najviac?

Henry Golding 

Áno, tento výber je netypický, no počuli ste už Henryho bristký prízvuk? Henry je pôvodom z Malajzie a prerazil hitom Crazy Rich Asians. Tešiť sa na neho môžeme v novinke od Guya Ritchieho Slušní chlapci. Henry u Jimmyho Fallona priznal, že James Bond je jedna z najikonickejších rolí, ktorú chce získať každý herec. 

pinterest.com

Cillian Murphy 

Tohto írskeho herca môžete poznať aj ako záporáka z Temného rytiera, ale tiež vďaka jeho úloham v Počiatku či Dunkirku. Očaril nás aj ako Tommy Shelby v seriálovom hite Peaky Blinders. Cillian sa však k úlohe Jamesa Bonda nikdy nevyjadril a tak nie je známe, či o ňu vôbec má záujem. 

Weheartit.com

​Henry Cavill 

"Myslím si, že Bond by bola naozaj vtipná úloha. Je to britské, je to super," povedal Henry, ktorý sa na kamerových skúškach na túto úlohu zúčastnil, no vtedy ho porazil súčasný James Bond, Daniel Craig. Otázkou však je, či by to popri seriáli The Witcher stíhal. Nič iné mu totiž už nechýba. 

people.com

​Taron Egerton 

Herec z Walesu už má jednu špionážnu úlohu za sebou a to vo filmoch Kingsman. Podľa jeho vlastných slov pôsobí pre túto úlohu veľmi chlapčensky, čo je možno fakt, keďže má len 30 rokov. 

pinterest.com

​Jamie Dornan 

Jamie sa k tejto úlohe ešte nevyjadril, no mnoho ľudí si ho v tejto úlohe vie predstaviť veľmi ľahko. Myslíte si to aj vy? 

movienco.co.uk

​Aidan Turner 

Samotný Roger Moore, bývalý predstaviteľ Jamesa Bonda povedal, že by bol Aidan skvelou voľbou na túto úlohu. Údajne sa o Aidanovi, ako Danielovom nástupcovi rozpráva aj medzi producentmi filmu. Hviezda seriálu Poldark povedal, že pokiaľ túto úlohu hrá niekto iný, nechce sa k nej vyjadrovať, no neskôr by sa na to určite pozrel. 

bamfstyle.com

​Sam Heughan 

"Stále som chcel hrať Jamesa Bonda. Je to v krvi každého britského herca," povedal Sam. Tento 38-ročný herec zo Škótska už hral špióna v komédii Špión, ktorý ma dostal a šlo mu to veľmi dobre. 

pinterest.com

​Tom Hiddleston

Tom je veľmi tvárny herec a vie ohúriť aj v blockbusteri, no rovnako aj v divadle či nezávislom filme. Tento 37-ročný londýnsky herec bol dlhú dobu zjavnou voľbou na túto úlohu. Tom chce, aby tieto veci už prestali, pretože to podľa jeho slov nemôže ovplyvniť, no chápe, že to patrí k jeho povolaniu. 

outsons.com

​James Norton 

Samotná Diane Keaton vychválila Jamesa do nebies, keď povedala, že "všade zapadne, je nádherný, mužný, veľmi sexy, múdry a dokonca chodil na Cambridge." James vraj pochádza z bohatšej rodiny a má správanie ozajstného gentlemana, čo mu určite pomôže, ak sa bude pokúšať získať úlohu Jamesa Bonda. Na Jamesa sa môžete tešiť aj vo filme Malé ženy. 

pinterest.com