Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Smrť Robina Williamsa šokovala svet. Jeho manželka prezradila skutočný dôvod, pre ktorý si vzal život!
Zdielať na
Fenomény

Smrť Robina Williamsa šokovala svet. Jeho manželka prezradila skutočný dôvod, pre ktorý si vzal život!

Zdroj: nbc.com

11. augusta uplynú tri roky, odkedy svet prišiel o skvelého herca, komika a najmä človeka. Robin Williams zostáva v srdciach miliónov fanúšikov navždy.

SITA

​​Žiaľ, ako mnoho výnimočných ľudí, aj Robin opustil tento svet priskoro. Susan Williams, hercova manželka, v rozhovore objasnila, že dôvodom, pre ktorý herec spáchal samovraždu, neboli depresie. Práve tie sa v súvislosti s jeho smrťou uvádzali ako hlavný, či dokonca jediný dôvod.

Odkedy zomrel, pátrala som po skutočnej príčine, čo môjho muža zabilo,” povedala Susan, “potrebovala som to skrátka pochopiť, aby som sa s tým mohla vyrovnať. Robinov lekár mi povedal, ako dobre si manžel uvedomoval blížiacu sa hrozbu, keď mu jeho mozog čoskoro vypovie službu. A že medicína mu nedokáže pomôcť...’”

Povinná súdna pitva odhalila, že Robin Williams trpel pokročilou fázou demencie s Lewyho telieskami - DLB (Toto zákerné ochorenie leží na pomedzí demencie pri Parkinsonovej chorobe a demencie pri Alzheimerovej chorobe. V súčasnosti je ešte málo preskúmané. pozn. redakcie).

Lekári robili, čo mohli! Celý tím špecialistov sa snažil určiť Robinovu diagnózu, no jeho choroba postupovala prirýchlo a bolo to silnejšie než my všetci, než Robin...”​

SITA

​Susan ešte so smútkom v hlase dodala, že posledné Robinove dni boli veľmi ťažké. Choroba prepukla naplno a Robin sa nedokázal ani plynulo vyjadrovať. Jedinou útechou pre ňu a celú rodinu je, že Robin už netrpí.

SITA

Zdielať na

Najčítanejšie