Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bol to zázrak! Tvrdia mnohé herečky, ktoré mali deti po štyridsiatke
Zdielať na
Fenomény

Bol to zázrak! Tvrdia mnohé herečky, ktoré mali deti po štyridsiatke

Nie je žiadnym tajomstvom, že čím je žena staršia, tým je pre ňu ťažšie vynosiť dieťa. Sú však aj také, ktorým sa to podarilo aj po štyridsiatke a považujú to za najväčší zázrak v ich živote. Nájdu sa aj medzi známymi herečkami.

Nicole Kidman

Herečka bola vydatá dvakrát. V prvom manželstve s Tomom Cruisom sa jej podarilo otehotnieť, až keď Tom podal žiadosť o rozvod, no Nicole následne na to potratila. Spolu si adoptovali dve deti, ktoré sú už teraz dospelé. V druhom manželstve, so spevákom Keithom Urbanom, sa dlho snažili o potomka a momentálne sa tešia dvom dcéram - Sunday Rose a Faith Margaret.„Urobila som všetko pre to, aby som bola tehotná. To, čo sa stalo so Sunday bolo veľmi prekvapujúce. Percentá boli veľmi nízke. Považujem to za zázrak vo svojom živote," povedala o svojom tehotenstve Nicole. O tri roky neskôr sa im narodila druhá dcéra, ktorú vynosila náhradná matka. Napriek problémom s tehotenstvom by Nicole mala rada ešte viac detí.

dailymail.co.uk

Julianne Moore

Julianne porodila svojho syna, keď mala 36 a dcéra sa jej narodila o päť rokov neskôr. V nedávnom rozhovore sa vyjadrila, že s manželom vychovávajú deti skromne a žijú úplne normálnym životom.

thehivemag.com

Naomi Watts

S partnerom, tiež hercom, Lievom Schreiberom majú dvoch synov, Sashu a Kaia, ktorých herečka porodila, keď mala 39 a 40 rokov. Priznala sa však, že by chcela viac detí, keby rodila skôr.

celebritybabies.people.com

Halle Berry

Svoje prvé dieťa, Nahla, priviedla na svet, keď mala 41 rokov. O šesť rokov na to porodila svojho druhého syna Macea. „Bola som vážne prekvapená, pretože som bola pred menopauzou a toto bol obrovský šok," spomína Halle.

bckonline.com

Salma Hayek

„Myslela som si, že budem potrebovať pomoc, ak budem chcieť otehotnieť, no ukázalo sa, že som sa mýlila." Salmino tehotenstvo komplikovala cukrovka, no je rada, že mala dieťa až v tomto veku. V roku 2009 povedala: „Teraz som lepšia ľudská bytosť ako som bola pred desiatimi rokmi. Tým, že som Valentinu porodila v mojich 41 rokoch získala lepšiu matku."

celebritybabies.people.com

Eva Mendes

S Ryanom Goslingom privítali prvú dcérku, Esmeraldu, keď mala Eva 40 rokov. O dva roky neskôr sa im narodila ďalšia dcéra - Amanda. V roku 2014 sa Eva v rozhovore priznala, aké je to pre ňu byť matkou: „Som úplne vyčerpaná. Myslela som si, že moje divoké noci skončili, no naopak, ony sa práve len začali."

hollywoodlife.com

Jennifer Connelly

Jennifer mala 40 rokov, keď s manželom Paulom Bettanym mali svoje tretie dieťa - Agnes. Po tomto tehotenstve sa vyjadrila, že tri deti sú akurát a ďalšie už neplánujú.

babynewsblog.wordpress.com

Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie