Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Má 3 deti s troma partnermi: Aké pravidlá má doma nastavené Kate Winslet?
Zdielať na

Má 3 deti s troma partnermi: Aké pravidlá má doma nastavené Kate Winslet?

Zdroj: news7h.com

Ak si myslíte, že herečka Kate Winslet musí byť dobrá mama, pravdepodobne máte pravdu.

Kate Winslet má 46 rokov a možno ani neviete, že bola vydatá už trikrát. S každým manželom mala jedno dieťa a vždy dokázala túto svoju mnohopočetnú rodinku perfektne zvládnuť. Má dcéru Miu s Jimom Threapletonom, syna Joea s režisérom Samom Mendesom a syna Beara Blazea so súčasným manželom Edwardom Abelom Smithom. Najstaršia Mia má už 21 rokov.

Hoci Mia nemala ani rok, keď sa manželstvo Kate a Jima skončilo, podľa jej vlastných slov, nikdy nemyslela na to, že by sa jej v materstve nemohlo dariť. "Ak sa to dá urobiť, urobím to. To je nádherné na matkách, pretože ak niečo môžu urobiť, tak to jednoducho urobia," povedala Kate. Medzi jej prostredným synom Joeom a najmladším synom Bearom je 10-ročný vekový rozdiel. Kate si preto zažila aj celkom náročné časy, najmä čo sa logistiky a plánovania času týka. "Bolo to pre mňa aj emočne náročné. Všetci odo mňa naraz potrebovali rozličné veci," priznala. 

brightside.me

Kate na sociálnych sieťach nenájdete a nepúšťa na ne ani svoje deti. "Žijeme vo svete, kde si, nanešťastie, musíme dávať pozor na všetko. Kŕmi to mladú generáciu spôsobom, ktorý je viac než nebezpečný. Normálne priateľstvá už nie sú normálne, zdá sa, že väčšinou sú to nútené kamarátstva s ľuďmi, ktorých sme ani nestretli," vysvetlila svoj odpor k sociálnym sieťam. Kate chce, aby si ju jej deti pamätali ako mamu, ktorá sa o nich starala a balila im obedy, a preto nerada využívala au-pairky.  Kate si však musela od bulváru doslova vytrpieť to, že sa rozhodla mať každé dieťa s iným mužom. "Úprimne ma to trápi, že sa takto môžete k niekomu verejne správať. Nie je to pekné. Je mi ľúto, že bulvár preberal, že som sa zamilovala a že som otehotnela. Ospravedlňujem sa, ak toto považujete za nezodpovedné," vyhlásila. Zdá sa, že Kate je skvelou mamou a vôbec na to nemá vplyv, s koľkými mužmi má deti. 

Najčítanejšie