Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Všimli ste si to? Tieto hviezdy majú naozaj zvláštne anomálie!
Zdielať na

Všimli ste si to? Tieto hviezdy majú naozaj zvláštne anomálie!

Zdroj: www.shared.com

Zatiaľ čo niektorí ľudia sa za ne hanbia, tieto hviezdy hrdo ukazujú svoje anomálie svetu.

Myslíme si, že o svojich obľúbených hercoch vieme všetko, no stáva sa, že svoje tajomstvá vedia dobre ukryť. Rovnako ako všetci z nás, aj celebrity majú svoje lekárske záznamy, ktoré obsahujú aj nezvyčajné, či zvláštne časti tela.

Jane Seymour - Odlišné oči

www.shared.com

​Herečka, ktorá hrala hlavnú úlohu v doktorke Quinnovej, je jednou z najznámejších ľudí s heterochromiou. Tento zriedkavý jav, ktorý má v USA menej ako 200 000 ľudí, je neškodný, no znamená, že vaše oči majú rozličnú farbu.

Daryl Hannah - Chýbajúci článok prsta

www.shared.com

​Hviezda filmov Žblnk a Wall Street pri natáčaní niektorých zo svojich najväčších rolí nosila protetiku, aby skryla dôsledok nehody z detstva. Hannah stratila kúsok svojho ľavého ukazováka pri páde zo schodov. Herečka tvrdí, že vďaka tejto skúsenosti je z nej oveľa empatickejšia osoba. Podobne sú na tom aj ďalší dvaja herci - Vince Vaughn a Matthew Perry.

www.shared.com

Joaquin Phoenix - Rázštep pery

www.shared.com

​Joaquin Phoenix, ktorého poznáme ako Johnnyho Casha z filmu Walk the Line, je známy jazvou nad hornou perou. Zatiaľ čo väčšina ľudí predpokladá, že sa hviezda narodila s rázštepom, herec trvá na tom, že ide len o jeho materské znamienko.

Mark Wahlberg - Tretia bradavka

www.shared.com

​Mnoho známych ľudí sa narodilo so zvláštnym materským znamienkom, často nazvaným treťou bradavkou. Medzi tieto celebrity patrí Zac Efron, ktorý si ho nechal odstrániť a Mark Wahlberg, ktorý sa ním naopak pýši. 

Andy Garcia - Siamské dvojča

www.shared.com

Herec Andy Garcia sa narodil zrastený so svojím súrodencom, a to v oblasti ramena. Druhé dieťa bolo však vo veľkosti tenisovej loptičky a tak ho chirurgicky odstránili. Keďže sa to stalo pri pôrode, Garcia si na to vôbec nepamätá.

Ashton Kutcher - Zrastené prsty

www.shared.com

Herec z populárneho seriálu Tie roky sedemdesiate je na prvý pohľad dokonalý. No ako to už býva, nič nie je perfektné a aj on sa narodil s nezvyčajnou anomáliou. V istej britskej talk show, Ashton ukázal svoje zrastené prsty na nohách.

Gerard Butler - Neposedné ucho

www.shared.com

​Herec Gerard Butler má od prírody uši, ktoré majú netradičný tvar a ohybnosť. Dokonca priznal, že pri natáčaní museli vizážistky použiť špeciálne efekty a doslova prilepiť jeho ľavé ucho k hlave.

Denzel Washington - Vážne zlomený malíček

www.shared.com

​Washington sa v mnohých akčných filmoch pohybuje naozaj rýchlo a možno aj preto ste si nikdy nevšimli jeho "zvláštny prst". Hviezda potvrdila, že jeho prst na pravej ruke sa mu niekoľkokrát pri hraní futbalu zranil a nikdy sa mu dobre nezrástol. Napriek tomu, že si to na prvý pohľad nevšimnete, keď vystrie dlaň, jeho malíček sa vykrúti o 45 stupňov.

Najčítanejšie