Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Deti slávnych celebrít: Ako dospeli a čím sa živia?
Zdielať na

Deti slávnych celebrít: Ako dospeli a čím sa živia?

Potešilo nás, keď sme počuli, že sa im narodilo bábätko a tiež sme sa tešili zo súkromných fotografií ich detí. No uplynulo už niekoľko rokov a my sa teraz pozrieme, ako tieto deti vyrástli.

Ava Sambora

www.parentsdome.com

Richie v minulosti lámal ženské srdcia a Heather Locklear bola vždy kočka. Tak sa nemôžeme čudovať, že ich roztomilé dievčatko vyrástlo do krásky. Ava sa rozhodla, že sa pokúsi o kariéru modelky a objavila sa tiež v niekoľkých filmoch a televíznych reláciách, aby vyskúšala chuť showbiznisu. Táto mladá dáma nemá žiadne limity.

Dakota Johnson

www.parentsdome.com

​Melanie Griffith a Don Johnson sú hrdými rodičmi a pripomínajú si to vždy, keď sa pozerajú na brilantnosť svojej dcéry Dakoty. V roku 1999 natočila svoj filmový debut spolu so svojou matkou a okamžite zapôsobila. Doteraz má za sebou viaceré väčšie aj menšie úlohy, ktoré ju viedli k jej najväčšiemu úspechu - úlohe Anastasie Steel v Päťdesiatich odtieňoch sivej. Ďalšie kroky tejto krásnej mladej dámy budeme ešte len sledovať.

Zoe Kravitz

www.parentsdome.com

Obaja jej rodičia, Lenny Kravitz a Lisa Bonet sú multi-talentovaní umelci, takže je len prirodzené, že aj zo Zoe vyrástla herečka, modelka a speváčka. Z krásneho dievčatka s vrkočmi sa zmenila na skutočnú dámu, ktorej kariéra vyvrcholila v seriáli Californication z roku 2011. Mad Max a X-Men: Prvá trieda sú ďalšie filmy, v ktorých sme mohli vidieť jej obrovský talent.

Rafferty Law

www.parentsdome.com

Jude Law odovzdal svoj dobrý vzhľad a šarm svoju synovi, ale tento mladý muž sa chcel presunúť zo svetla reflektorov svojho otca a podarilo sa mu vybudovať vlastný úspech vo svete modelingu. Po tom, ako sa objavil na viacerých prehliadkach pre Dolce a Gabbana a DKNY, Rafferty začal skladať vlastnú hudbu. Jeho kapela "Dirty Harry" je v hudobných kruhoch rešpektovaná.

Jane Carrey

www.parentsdome.com

Páni, viete si predstaviť, aké skvelé by to bolo vyrastať s legendárnym Jimom Carreym? Jane sa však rozhodla vzdať života na výslní. Jediný raz, keď sa objavila na verejnosti bolo, keď sa objavila v show American Idol. Jim určite vychoval dobré dievča a mal by byť hrdým otcom.

Dominik Cristina Garcia-Lorido

www.parentsdome.com

​Najstaršia zo štyroch detí Andyho Garcia, Dominik, sa zamilovala do povolania, v ktorom zažiaril jej otec. Andy je starostlivý otec a preto sa snaží Dominik pomáhať a podporovať jej talent. Podarilo sa jej uspieť v seriáloch Magic City, Wild Card a Desolation.

Lily Mo Sheen

www.parentsdome.com

​Kate Beckinsale a Michael Sheen sa nikdy nevzali, ale majú spolu nádhernú dcéru. V kariére herečky sa zatiaľ veľmi nepresadila, ale jej mama a otec ju podporujú v jej vzdelaní. Hoci Kate aj Michael si našli iných partnerov, často sa stretávajú so svojou dcérou a trávia naplno spoločný čas.

Lucy DeVito

www.parentsdome.com

​Kto si myslel, že dcéra legendárneho Dannyho DeVita tiež vyskúšala herectvo? Mladá Lucy zažiarila v seriáli Melissa a Joey a v Deadbeat. Dokonca sa raz objavila aj vo filme It's Always Sunny in Philadelphia, po boku svojho otca. Tvrdo na sebe pracuje a pozitívne kritiky sa len hrnú. Danny musí byť hrdý!

Ireland Baldwin

www.parentsdome.com

​Kim Basinger a Alec Baldwin boli jeden z najpozoruhodnejších párov v Hollywoode, takže je jasné, že ich dcéra je tiež úžasná. Mladá Ireland sa v 17 rokoch stala modelkou a objavila sa na mnohých titulkách a na nespočetných módnych prehliadkach. Tiež chcela vyskúšať herectvo a do dnešného dňa sa objavila v troch filmoch.

Gemma Rose Davis

www.parentsdome.com

Hviezda kultového seriálu ​Sex v meste, Kristin Davis, vždy chcela byť matkou, ale nemohla nájsť toho správneho muža. Namiesto toho vzala veci do vlastných rúk a adoptovala si krásnu dievčinu menom Gemma Rose.

Mamie Gummer

www.parentsdome.com

​Ak sa chcete dostať do hereckého showbiznisu, niet lepšieho učiteľa ako je Meryl Streep. Mamie zdedila šarm, ktorý pomohol Meryl dobyť Hollywood. Jej debut prišiel v roku 1986, keď sa vo filme Pálenie záhy objavila aj so svojou mamou a na obrazovkách sa znovu stretli v roku 2015 v Nikdy nie je neskoro

Annie Guest

www.parentsdome.com

​Jamie Lee Curtis musí byť viac ako pyšná na krásnu dámu, ktorá vyrástla z jej dcéry Annie. Na rozdiel od svojej matky, neskúšala preraziť v hereckej kariére a svoj život venovala tancu. Vyštudovala Kenyon College a v súčasnosti buduje svoju kariéru ako učiteľka tanca v LA.

Ava Phillippe

www.parentsdome.com

​Reese Witherspoon a Ryan Phillippe budú navždy prepojení, hoci sa v roku 2007 rozišli. Dôkazom ich celoživotného spojenia je ich nádherná dcéra Ava. 17-ročná mladá dáma sa už začala objavovať na červenom koberci a všade, kam ide, strháva na seba pozornosť.

Dylan Penn

www.parentsdome.com

​Sean Penn a Robin Wright musia byť hrdí na to, čo táto mladá dáma už dosiahla. Hoci mala malé vystúpenia, vstúpila na verejnosť po diskutovanom romániku s Robertom Pattinsonom. Vďaka tomu si ju všimli v magazínoch ako Elle a GQ a umožnili jej dosiahnuť prelom v jej už sľubnej modelingovej kariére.

Connor Cruise

www.parentsdome.com

​Počas prvého manželstva s Nicole Kidman si Tom Cruise adoptoval deti Isabellu a Connora. Mladý muž je scientológ ako jeho otec, ale rozhodol sa, že bude DJ. Dá sa povedať, že sa mu darí, pretože má koncerty po celej Amerike. Hoci ho jeho otec vždy zásoboval drahými darčekmi, Connor zostal stáť pevne na zemi.

Hayley Hasselhoff

www.parentsdome.com

​David Hasselhoff bol vždy láskavý človek, takže nie je žiadnym prekvapením, že sa snažil vyniesť svoju dcéru na výslnie. Jej prvé angažmá bolo v roku 1999, kde si po boku svojho otca zahrala v seriáli Pobrežná hliadka. No diváci ju spoznali dôkladnejšie, keď sa stala súčasťou rodinnej reality show - The Hasselhoffs. Hoci má rada herectvo, v modelingu sa skutočne našla. Hayley je už niekoľko rokov modelkou nadmerných veľkosti a v tejto oblasti zožala veľa úspechov.

Cameron Douglas

www.parentsdome.com

​Zatiaľ čo mnohí rodičia na tomto zozname sú na svoje deti veľmi hrdí, nie sme si istí, že sa aj Michael Douglas cíti rovnako. Hoci Cameron je neuveriteľne talentovaný, jednoducho podľahol drogám, čo malo za následok sedemročný trest odňatia slobody. V súčasnosti je slobodný a pracuje na knihe o svojom pobyte za mrežami.

Ronan Farrow

www.parentsdome.com

​Woody Allen je génius a Mia Farrow je tiež vynikajúca žena, takže nie je žiadnym prekvapením, že na svet priniesli takého inšpiratívneho muža. Ronan je aktivista, právnik a novinár, ale neskrýva ani svoje herecké schopnosti. Bol dokonca Obamovým osobitným poradcom pre humanitárne a mimovládne záležitosti. Takúto česť netreba brať na ľahkú váhu a sme si istí, že Woody a Mia nemôžu byť viac pyšní. Povráva sa však, že Ronan je v skutočnosti synom Franka Sinatru. Čo poviete na jeho črty? :-)

Francesca Eastwood

www.parentsdome.com

​Clint Eastwood je určite jedným z najväčších mien v Hollywoode, takže je jasné, že trochu slávy prešlo na jeho krásnu Francescu. Má len 23 rokov, ale už teraz zaútočila na herecký svet a objavuje sa v seriáli True Crime, Jersey Boys a reality show rodiny Eastwoodovcov. V minulosti bola vydatá za Jordana Feldsteina, menej známeho brata Jonaha Hilla.

Rumer Willis

www.parentsdome.com

​Bruce a Demi Moore určite musia byť viac než pyšní, pretože splodili a vychovali nádhernú mladú ženu. Zdedila po nich elán a objavuje sa v mnohých filmoch a televíznych reláciách. Dokonca súťažila v obľúbenej televíznej show Dancing with the stars. Broadway bola jej ďalším veľkým cieľom, kde zabodovala s muzikálom Chicago.

Simone Alexandra Johnson

www.parentsdome.com

​Keď máte Dwayna Johnsona ako svojho otca, určite dostanete dobrú výchovu. Z roztomilého dieťaťa vyrástla krásna mladá dáma, ktorá sprevádza svojho otca aj na červenom koberci. Nedávno sa stala veľkou sestrou, pretože Dwayne privítal v roku 2015 na svet Jasmine a Tianu Giu v roku 2018.

Dylan Brosnan

www.parentsdome.com

Syn bývalého Jamesa Bonda - Pierca Brosnana sa rozhodol, že nebude kráčať v otcových šľapajách a stal sa z neho model značky Burberry. Aj keď miluje modeling, vyhlásil, že si nepraje, aby to bolo jeho jediným povolaním, pretože hrá na viacero hudobných nástrojov a študoval film. Kto vie, možno mu ide všetko, na čo siahne.

Ella Travolta

www.parentsdome.com

Z​dá sa, že herecký, spevácky a tanečný talent jej otca, Johnna Travoltu, prešiel aj na ňu. Svoj herecký debut zaznamenala v roku 2009 vo filme Starí psi, kde Ella odhalila svoj obrovský talent. Celá rodina pripravuje spolu film Gotti. To si nesmieme nechať ujsť!

Najčítanejšie