Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Herci zo seriálu Krok za krokom: Kam zmizli a prečo nepokračovali vo svojej kariére?
Zdielať na

Herci zo seriálu Krok za krokom: Kam zmizli a prečo nepokračovali vo svojej kariére?

Zdroj: http://cnemacentre.com

Krok za krokom bol úspešný seriál postavený na situačnom humore. V 90-tych rokoch bol jedným z najsledovanejších a mal až 7 sérií. Čo sa stalo s hercami z tohto hitu?

Suzanne Somers 

Suzanne pozná každý, kto videl Krok za krokom minimálne raz v živote. Po Kroku za krokom hrala Suzanne už len v jednom seriáli a neskôr sa objavila v 20. sérii tanečnej súťaže, v ktorej bojovala s viacerými celebritami. 

closerweekly.com

Patrick Duffy

Patrickovi sa po skončení seriálu darilo asi najviac, no napriek tomu, by sa ku Kroku za krokom veľmi rád vrátil. "Mimo kameru sme boli všetci veľmi blízka a milujúca rodina. Hovoriac za seba a Suzanne, pretože sme o tom diskutovali, boli by sme radi, ak by sme vzkriesili Lambertovu rodinu. Boli by sme radi, ak by sme mohli znovu spolupracovať, ak by scenár a podmienky všetkým vyhovovali," povedal.

closerweekly.com

Christine Lakin

Po úlohe Al, sa Christine posunula k filmom ako Veronica Marsová, Rodičovský manuál či Kráska a tá druhá po boku Paris Hilton. O žiadnych veľkých kinotrhákoch však nie je reč.

closerweekly.com

Christopher Castille

Predstaviteľ najmladšieho dieťaťa z Fosterovej rodiny momentálne pracuje ako stredoškolský učiteľ dejepisu. Poznať ho tiež môžete aj z filmu Beethoven. 

closerweekly.com

Staci Keanan

Staci sa objavila ešte v pár seriáloch, no nešlo ani o veľké úlohy či úspešné projekty a tak postupne odišla do zabudnutia.

closerweekly.com

Sasha Mitchell

Okrem Kroku za krokom sa objavil aj v seriáli Dallas a naposledy išlo o film Cyborg Nemesis z roku 2013. 

closerweekly.com

Angela Watson 

Po skončení seriálu zistila Angela, že jej rodina zle zaobchádzala s jej úsporami a tak založila nadáciu pre mladých hercov, aby im pomohla vyznať sa vo vlastných financiách. 

closerweekly.com

Brandon Call

Po tom, ako bol v roku 1996 postrelený do oboch rúk, skončil Brandon nadobro s herectvom. 

closerweekly.com

Josh Bryne 

Josh opustil Krok za krokom ešte pred ukončením poslednej série. Potom sa úplne vzdal hereckej kariéry. 

closerweekly.com

Najčítanejšie