Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Tento príbeh vás chytí za srdce! Lady Gaga trpela počas nakrúcania filmu Zrodila sa hviezda!
Zdielať na

Tento príbeh vás chytí za srdce! Lady Gaga trpela počas nakrúcania filmu Zrodila sa hviezda!

Zdroj: keyt.com

Lady Gaga hrá po boku Bradleyho Coopera v remakeu snímky A Star Is Born. Natáčanie nebolo bez komplikácií.

Počas rozhovoru Lady Gaga priznala, že zažila jednu z najhorších vecí svojho života práve počas nakrúcania najemotívnejšej scény z celého filmu, keď mala spievať pred  davom ľudí baladu . 

variety.com

"Moja veľmi, veľmi, veľmi blízka priateľka Sonja zomrela v ten deň na rakovinu. Za 30 minút sme mali natáčať a ja som opustila pľac, pretože mi volal jej manžel. Počula som ju v pozadí a tak som sadla do auta a šla za nimi. Prišla som o 15 minút neskôr. Zomrela. Ležala som tam s ňou, jej manželom, ich synom a psom. Keď som sa vrátila späť, Bradley bol veľmi milý a povedal mi, že sa cez to dostaneme. Zaspievala som tú pesničku. Povedal mi, že tu scénu nemusím opakovať znovu, že je to v poriadku. Všetko, čo som kedy chcela bolo spievanie. Nikdy na ten deň nezabudnem. Bola to veľmi špeciálna scéna a navždy si zapamätám ten moment," povedala Lady Gaga. 

Bradley Cooper zasa hovoril o témach, ktoré snímka rieši, medzi nimi sú aj závislosť a depresia. "Myslím, že by bolo skvelé, ak by ľudia pochopili isté životné situácie. Viem, že dôvod, prečo som chcel rozpovedať tento príbeh bol, aby som mu sám porozumel a tiež si uvedomil, že trauma v ľudských životoch je skutočná a traumatické udalosti, ktoré nie sú riešené a objavujú sa najmä v mladosti, môžu mať v budúcnosti následky a bude sa to len zhoršovať," povedal.

Ak ste si mysleli, že tento film bude emocionálny, po prečítaní týchto slov musíte tomu veriť ešte viac.

;t=33s

Najčítanejšie