Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prišli o obrovskú príležitosť! Ktorých hercov sme takmer videli ako Avengerov?
Zdielať na

Prišli o obrovskú príležitosť! Ktorých hercov sme takmer videli ako Avengerov?

Je len veľmi ťažké predstaviť si namiesto Iron Mana či Captaina America niekoho iného. Niektorých Avengerov však mali hrať úplne iní herci.

Tom Cruise ako Tony Stark

Aj keď nie je známych veľa informácií, prečo to tak malo byť, Tom mal údajne záujem o úlohu Iron Mana. Robert Downey Jr. bol však pre túto úlohu ako stvorený. 

comicbook.com

Emily Blunt ako Black Widow 

Keď Emily začala nakrúcať snímku Diabol nosí Pradu podpísala so štúdiom zmluvu rovno na dva filmy. Marvel si ju síce zvolil ako Black Widow, no nakoniec sa tejto úlohy musela vzdať pre film Gulliverove cesty. S odstupom času môžeme povedať, že to bola naozaj zahodená šanca. 

deviantart.com

​John Krasinski ako Captain America

Aj manžel Emily Blunt mohol byť súčasťou sveta Marvel. John Krasinski sa štúdiu videl ako málo vypracovaný a Chris Evans bol pre štúdio stále prvou voľbou, no dvakrát sa tejto úlohy vzdal. Až kým ho nepresvedčil Robert Downey Jr. 

​Joaquin Phoenix ako Doctor Strange 

V roku 2014 dokonca vyšla správa, že Doctora Strangea bude hrať Joaquin, no ten sa nakoniec role vzdal, pretože už nechcel hrať vo vysokorozpočtových filmoch. Joaquin dokonca priznal, že si niektoré filmy z Marvel sveta užíva, vôbec nie je v tomto prípade snob a je rád, že veci nakoniec dopadli tak, ako dopadli. 

syfy.com

​Nicolas Cage ako Iron Man

Verte alebo nie, Nicolas Cage bol tiež spomínaný ako možný Iron Man. Nicolas je pritom známy tým, že mal hrať takmer všetkých superhrdinov, na ktorých si len spomeniete, no nikdy to úplne nevyšlo. 

YouTube.com

​Jason Momoa ako Drax

Jasonovi rola Aquamana neskutočne sadla, no málokto vie, že takmer hral Daxa v Strážcoch galaxie. Tejto úlohy sa vzdal pre to, že po Hre o tróny už nechcel naďalej hrať násilnícke postavy.

rottentomatoes.com

​Liam Hemsworth ako Thor

Chrisovi úlohu Thora takmer vyfúkol jeho mladší brat. Pôvodne to bol Liam, ktorý po úlohe Thora túžil, no vraj veľmi pokazil svoj kasting a jeho brat bol v tomto súboji jednoznačný víťaz. 

cnbc.com

​Timothée Chalamet ako Spider-Man

Timothée chcel rolu Spider-Mana tak veľmi, že od stresu úplne pokazil kasting. Údajne chcel všetko napraviť a tak sa vrátil, aby scenár prečítal ešte raz, no pokazil to ešte viac. Preto túto úlohu získal Tom Holland. 

Najčítanejšie