Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Arnold Schwarzenegger neutajil svoje nemanželské dieťa. Vyzerá presne ako on!
Zdielať na

Arnold Schwarzenegger neutajil svoje nemanželské dieťa. Vyzerá presne ako on!

Zdroj: latimes.com

Arnold Schwarzenegger po kariére kulturistu prešiel na herectvo, neskôr sa z neho stal úspešný obchodník a dotiahol to až na guvernéra Kalifornie. Zdá sa, že bol v súkromnom živote rovnako prelietavý a stálo ho to manželstvo.

V deň, keď opustil kanceláriu guvernéra sa na povrch dostal škandál, ktorý ukončil jeho 25-ročné manželstvo. Arnoldovou ženou bola novinárka a televízna producentka Maria Shriver - neter bývalého amerického prezidenta Johna F. Kennedyho. Veľký šok prišiel so správou, že Arnold mal niekoľko rokov trvajúcu aféru s ich pomocnou silou v domácnosti, Mildred "Patty" Baenou. Roky dokázal tento vzťah tajiť, až kým sa nevynorili otázky ohľadom Mildredinho syna.

Arnold a Maria

Arnold a Maria

divorcepapers.com

Arnoldove nemanželské dieťa, Joseph, sa narodil len týždeň po pôrode jeho najmladšieho syna Christophera, ktorého mal s Mariou. Možno by sa mu podarilo toto tajomsto udržiavať dlhšie, keby sa na neho Joseph tak veľmi nepodobal. Čím bol starší, tým viac vyzeral ako jeho slávny otec. "Ľudia v dome si začali šepkať o tom, ako veľmi sú si s Arnoldom podobní," povedala Mildred. V roku 2010 už Maria nedokázala byť ticho a opýtala sa na to Mildred. "Maria sa ma priamo opýtala, či je Joseph Arnoldov syn a ja som už nedokázala mlčať. Padla som na kolená a začala plakať. Povedala som pravdu a ospravedlňovala som sa," vysvetľovala Mildred. Prekvapivo, Maria aj Mildred o tomto rozhovore pred Arnoldom mlčali. 

Mildred a jej syn Joseph

Mildred a jej syn Joseph

zimbio.com

Je však zaujímavé, ako málo toho Arnold o Josephovi vedel. "Keď sa na mňa začal podobať, vtedy som si to uvedomil," povedal. Tvrdí, že Mildred prispieval na jeho výchovu, no Mildred hovorí, že sa s ním nikdy o Josephovi nerozprávala a nikdy mu nepovedala, že je jeho otcom. 

Maria sa v tejto situácii tiež zachovala veľmi nezvyčajne. Odmietla Mildredinu výpoveď. Arnoldovi povedala pravdu deň po tom, čo odišiel z kancelárie guvernéra. Opustila ho a média sa o všetkom dozvedeli len pár dni potom.

Arnold a Joseph

Arnold a Joseph

eonline.com

"Nie sú tu žiadne výhovorky. Beriem plnú zodpovednosť za bolesť, ktorú som spôsobil. Ospravedlnil som sa Marii, mojim deťom a mojej rodine. Je mi to vážne ľúto," stálo v Arnoldovom vyhlásení po rozvode.

Napriek všetkému, si s Jospehom k sebe našli cestu. Joseph má momentálne 20 rokov a na univerzite študuje obchod. Mildred tvrdí, že Arnold je dobrý muž a vie, že tiež trpí pre situáciu, v ktorej sa ocitol.

Podľa instagramu sa Arnold a Joseph stretávajú a herec môže byť právom hrdý. 

https://www.instagram.com/p/BZxDSODAP0j/?hl=sk

Najčítanejšie