Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na plátne súrodencami, v súkromí milencami! Ako dopadli tieto páry?
Zdielať na

Na plátne súrodencami, v súkromí milencami! Ako dopadli tieto páry?

Zdroj: Alan Light

Hviezdy filmového plátna sú známe tiež tým, že často nájdu svoju polovičku práve počas natáčania. Niečo si spolu začnú pri romatických scénach, no nájdu sa aj takí, ktorí sa zamilovali do niekoho, kto hral ich súrodenca.

Will Arnett a Amy Poehler

Will a Amy už boli manželmi v čase, keď spolu hrali súrodencov v snímke Ľadovo ostrí. Na plátne sú naozaj vtipnou dvojicou a ako pár nesmierne súťaživých súrodencov bavili ľudí po celom svete. Neskôr však Amy priznala, že bozk, ktorý si spolu v tomto filme dali, nebol ich. “Sú to dvojníci. Tieto veci si nechávame na doma, ale naši dvojníci urobili naozaj skvelú prácu,” povedala. V roku 2016 sa táto komediálna dvojica, nanešťastie, rozviedla.

observer.com

Matthew Broderick a Jennifer Grey

Jennifer hrala Mattovu mladšiu sestru v snímke Voľný deň Ferrisa Buellera. Zo všetkého najviac ich však ako pár preslávila nešťastná autonehoda v Severnom Írsku, kde sa zrazili s oprotiidúcim autom. Počas tejto nehody zahynuli v tomto aute dve osoby. Matthew bol zranený a Jennifer dodnes trpí chronickou bolesťou. Len týždeň po tejto nehode sa do kín dostal film Hriešny tanec, ktorý Jennifer nesmierne preslávil. “Stala som sa zlatíčkom Ameriky len päť dní po nehode. Cítila som, že to nebolo správne,” prezradila Jennifer. Pár sa po čase rozišiel, no obaja sú manželmi iných hercov. Matt sa oženil so Sarah Jessicou Parker a Jennifer sa vydala za Clarka Gregga.

popsugar.com

Chris Pratt a Emily VanCamp

Predtým než sa Chris Pratt oženil, s teraz už bývalou manželkou Annou Faris, chodil s hereckou kolegyňou Emily VanCamp. Známa je aj z filmov Captain America, no ešte skôr hrala Chrisovu sestru v seriáli Everwood. Chodili spolu približne dva roky a v tichosti sa rozišli, keď seriál skončil.

popsugar.com

​Katherine Heigl a Jason Behr

Ešte skôr než sa Katherine usadila s jej priateľom, muzikantom Joshom Kelleym, chodila so svojím kolegom Jasonom Behrom, ktorý v seriáli Roswell hral jej brata. Dokopy sa dali ešte v roku 1999 a hovorilo sa, že sú dokonca aj zasnúbení. Rozišli sa v roku 2001, len rok predtým, než ich seriál nadobro zrušili.

popsugar.com

​Shannen Doherty a Jason Priestley

Sú to jedny z najväčších hviezd 90-tych rokov a hrali ikonických súrodencov Brendu a Brendona v seriáli Beverly Hills 90210. Pár dlho popieral svoj vzťah, no Jason nakoniec potvrdil, že spolu randili približne rok. Napriek tomu, že odvtedy už ubehli takmer 3 dekády, stále sa v médiách doberajú, čo naznačuje, že sa asi nerozišli v dobrom. Shannen sa podľa Jasona správala veľmi povýšenecky. Tá sa nenechala zahanbiť a bránila sa. “Dočítala som sa v knihe veci, ktoré nikdy neboli pravdou, ale myslím si, že každý sa v živote dostane do bodu, keď potrebuje predať knihu. Však?” povedala pri jednom z rozhovorov.

popsugar.com

Najčítanejšie